Hilary Duff 9 éves kisfiával a menstruációról és a szülésről is nyíltan beszél

Az énekes-színésznő március 24-én, otthon adott életet harmadik gyermekének, a szülésen kilencéves fia is ott volt. A sztár úgy gondolja, meg kell mutatnia Lucának, mennyire erősek a nők, és azt is, hogy a babák sokféleképpen világra jöhetnek.

A koronavírus-járvány miatt világszerte egyre több kismama dönt úgy, hogy nem szeretné kórházban világra hozni a babáját, ugyanis sokan tartanak a fertőzésveszélytől, ráadásul a pandémia miatt az apukák jelenléte is kétséges lehet a szülőszobában. Az otthonszülést választotta Hilary Duff is, aki március 24-én adott életet kislányának. Mae James érkezésének azonban nemcsak a büszke apuka, azaz Matthew Koma, hanem az énekes-színésznő két idősebb gyermeke is a szemtanúja volt.

Fotó: Lauren Guilford (Forrás: Instagram/@hilaryduff)

A sztár azt mesélte egy interjúban, fontos számára, hogy kisfia, a kilencéves Luca Cruz is vele legyen a szüléskor. „Nyitott és őszinte vagyok vele azzal kapcsolatban, milyen erősek is a nők, és hogy miként is zajlik a szülés” – mondta. „Tud a női ciklusról, mert azt gondolom, hogy ez egy hétköznapi dolog, így a kommunikációban sem lehet tabu. Már csak annak a nőnek az érdekében is fontosnak tartom megbeszélni ezt a fiammal, aki majd egyszer az élete része lesz.” Hilary azt is kiemelte, tudja, hogy a fia korosztályában inkább arról folyik a szó, hogy a férfiak izmosabbak a nőknél. „Ez igaz, de mi, nők egy új életet hozunk a világra. A családban olyan jelentős kérdéseket is feszegetünk, mint a nemek közötti egyenlőség. De beszélünk arról a női erőről is, amit nem az izmaik adnak” – hangsúlyozta. A sztár szeretné, ha Luca megértené, többféle módon is megszülethet egy baba, mert ez sokat számít majd a jövőben, amikor fia készen áll a családalapításra. Azt akarja, hogy legidősebb gyermeke tisztelje a leendő párja döntését, legyen szó akár az otthonszülésről is.

Fotó: Lauren Guilford (Forrás: Instagram/@hilaryduff)

Luca végül éppen a születés pillanatában csatlakozott az anyukájához a szobában. Mae James Hilary és Matthew második közös gyermeke, idősebb lányuk, Banks Violet idén lesz hároméves. Luca édesapja az énekes-színésző exférje, Mike Comrie.

Forrás: People
Nyitókép: Frazer Harrison/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: