Hiszed vagy sem, az esőkabátod is lehet trendi!

Esőben is csinosan

Az ősz egyik legpraktikusabb ruhája - a közhiedelmekkel ellentétben - nem kell, hogy egy kukazsákra hasonlítson. Az üzletek kínálatában igazi kincsekre bukkanhatunk, amik nemcsak megvédenek az esőtől, még jól is mutatnak rajtunk!

Igaz, még csak egy-két hete, hogy valóban elkezdődött az ősz, de ez az idő is elég volt ahhoz, hogy legalább egyszer bőrig ázva érkezzünk meg a munkahelyre vagy az otthon melegébe. Az elfelejtett esernyő, a minden nedvességet magába szívó és a kapucni nélküli kabátok, valamint ezek kombináció azt eredményezték, hogy én is erősen elgondolkodtam egy új kabát beszerzésén.

Az esőkabát szó hallatán eddig valamiért mindig a klasszikus, sárga köpenyszerű vagy a kukazsákra hajazó fekete változat jelent meg a szemeim előtt, de szerencsére manapság az üzletek kínálatában ennél jóval stílusosabb darabok között is válogathatunk. A klasszikus, elegáns fazonok mellett modern, sportos dzsekikben sem szenvedünk hiányt. Vízálló párkák, áttetsző esőkabátok és csinos anorákok lehetnek a segítségünkre, ha a nyakunkba szakadna az égi áldás. A legjobb, hogy néhány kifejezetten könnyen szállítható, mivel egy pár mozdulattal táskává alakítható. Nézzük, milyen felhozatal vár ránk idén!

Holografikus esőkabát, Rains 34 990 Ft

Hátizsákká alakítható párka, COS 135 euró

Okker esőkabát, Kings Of Indigo 277 euró

Steppelt vízálló anorák, Mango 13 995 Ft

Áttetsző kapucnis esőkabát, Rains 39 270 Ft

Táskává alakítható párka, Zara 13 995 Ft

 „Utopian dream” esőkabát, Medicine 12 490 Ft

Kapucnis esőkabát, COS 225 euró

Bézs esőkabát, FILA 149 dollár

Steppelt vízálló anorák, Mango 25 995 Ft

(+1) Kapucni, COS 49 euró

Nyitókép: Christian Vierig / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: