Hivatalosan is berobbant Britney Spears és Elton John közös dala, a Hold me closer

A duettben Elton John korábbi „Tiny dancer” és „The One” dalai csendülnek fel egy popos feldolgozásban. Britney Spears számára pedig mérföldkő a dal megjelenése, ugyanis ez az első dala azóta, hogy felmentették apja 13 évig tartó gyámsága alól. 

Elton John stílusosan, egy cannes-i étterem teraszán lepte meg a vendégeket azzal, hogy belehallgathattak az új dalba. Óriási üdvrivalgás fogadta a dalt, és persze John-t is. Még nagyobb örömet szerzett a rajongóknak, hogy az énekes Instagram-oldalán élőben követhették az eseményeket.

Visszatért a pophercegnő!

Britney számára a dal megjelenése különösen nagy dolog, hiszen hat éve nem jelent meg új dala, sőt apja gyámsága alól történő felmentését követően ez az első alkalom, hogy új slágerrel jelentkezik.

Az énekesnő egy hosszú bejegyzést írt erről a Twitter oldalán, amiben mesélt arról is, hogyan próbál fejlődni és jobb emberré válni:

„Okidoki. Hat év óta ez az első dalom. Elég menő, hogy korunk egyik legeredetibb férfijével énekelhetek, Elton John-nal. Tele vagyok érzelmekkel, ez nagyon nagy dolog nekem. Mostanában többet meditálok és azt tanulom, hogy értékes és fontos az, hogy legyen saját terem. Tanulom, hogy minden nap egy új lehetőség arra, hogy megpróbáljak jobb emberré válni és azt tegyem, ami boldoggá tesz. Ma is a boldogságot választom. Próbálom magamnak elmondani minden nap, hogy el kell engedni a keserűséget és meg kell próbálni megbocsájtani magamnak és másoknak a fájdalomért, melyet okoztak. Szeretnék félelmek nélkül élni, mint fiatalabb koromban. Imádkozom, hogy a Szent Lélek jelenlétének igazsága velem és a gyerekeimmel legyen. Ma a boldogságot és az örömet választom.” 

A jövő zenéje?

Britney állítólag a gyámsága lezárása óta sokat beszél a karrierjéről. Egy ismerős szerint szeretne új albumot is kiadni a rajongói számára. De most arra összepontosít, hogy mindig egyszerre egy dologgal haladjon. Az énekeső korábban az 1998-as “Baby One More Time” című dalának egy “másik verzióját” mutatta meg egy videóban az Instagramon, és elárulta, hogy évek óta szerette volna újra felvenni a dalt, de ez a gyámsága alatt nem volt lehetséges. „Régóta nem mutattam meg a hangomat…talán túl régóta” – írta a videóhoz az énekeső.

A színésznő ügyvédje, Mathew Rosengart „monumentális napnak” nevezte a napot, mikor döntést hoztak a gyámság megszüntetéséről.  

„Hogy mi jön most Britney életében, az egy személyen múlik – és ez az első alkalom, hogy ezt egy egész évtized óta elmondhatjuk. Ez a személy maga Britney” – mondta. – „Britney mától szabad nő.”

Mi pedig reméljük, még sok új dalt hallgathatunk az énekesnőtől.

Forrás: People
Nyitókép: Lester Cohen/BBMA2016/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: