Hivatalosan is Robert Pattinson a világ legszebb pasija

Még egy ok, hogy miért rajonganak annyian az Alkonyat filmek sztárjáért!

A londoni sebész, Dr. Julian De Silva számításai szerint a színész szinte tökéletesen megfelel az ókori görögök szépségideáljának.

A londoni Centre For Advanced Facial Cosmetic and Plastic Surgery sebésze, Dr. Julian De Silva még 2019 októberében kikiáltotta Bella Hadidot a világ legszebb nőjének – de végre azt is elárulta, ki a leghelyesebb férfi a Földön. A megtisztelő címet nem más, mint Robert Pattinson kapta, aki a hatalmas népszerűségnek örvendő Alkonyat-sorozat Edward Cullenjeként lett világszerte ismert – ráadásul lányok milliói rajongtak érte. A 33 éves sztár azóta folyamatosan küzd azzal, hogy maga mögött hagyhassa a tinibálvány címkét, például hamarosan a legújabb The Batman filmben fog feltűnni a mozivásznon – és most már biztos, hogy nála (szó szerint) nem is találhattak volna tökéletesebb férfit erre a szerepre…

via GIPHY

A sebész az ókori görögök által kidolgozott, majd az európai reneszánsz festők körében is népszerű aranymetszés-szabályát alkalmazta, azaz kiszámolta Robert Phi-számát. A módszer a szemöldökök, a szemek, az orr, az ajkak, az áll, az állkapocs és az arcélek távolságának mérésén alapszik, a színész pedig 92.15 százalékban megfelel annak az elképzelésnek, amit a görögök a tökéletességről alkottak. Dr. Julian De Silva persze az ókori tudósokkal ellentétben már számítógépes programot futtatott le a számításaihoz, és azt mondja, ez a technika nagyon sokat segít a betegei műtétjeinek megtervezésekor: meg tudják fejteni azt a rejtélyt, hogy mitől lesz valaki gyönyörű (persze kívülről).

A legszebb pasik top 10-es listáján egyébként olyan sztárok követik Robertet, mint Henry Cavill (91.64), Bradley Cooper (91.08), Brad Pitt (90.51), George Clooney (89.91), Hugh Jackman (89.64), David Beckham (88.96), Idris Elba (88.01), Kanye West (87.94) és Ryan Gosling (87.48).

Pedig Ryant előkelőbb helyre tippelted volna, igaz?

via GIPHY

Nyitókép: Gregg DeGuire / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: