Hogyan lett Heidi Klum a halloween királynője?

A sztárok világában mára legendássá vált Heidi Klum halloweeni partija. A szupermodell ugyanis nem kis felhajtást rendez az ünnep apropóján, ahol bizony a jelmezeket tekintve eddig soha, senki nem tudta lekörözni.

Heidi Klum neve összefonódott a halloweennel, hiszen évről évre figyelemre méltó jelmezeivel ejt minket ámulatba. A világhírű modell és divatmogul kreativitása nem ismer határokat, ezen a napon pedig extrán kitesz magáért: az évek során számtalan meghökkentő, részletgazdag, és gyakran elég hátborzongató maskarát öltött magára. Heidi rendszeresen óriási precizitással tervezi meg halloweeni lookját, emiatt idén sem számítunk tőle Barbie-jelmezre, mint ahogy tavaly sem öltözött Wednesday-nek, hiszen ő az aktuális trendektől jóval elborultabb” ötletekkel áll elő. Amikor már azt gondoljuk, hogy nem tudja tovább fokozni az őrületet, mindig bebizonyosodik, hogy tévedünk. Ha Mariah Carey, a karácsony koronázatlan királynője, akkor Heidi Klum a halloweené, akinek mi már tíz évvel ezelőtt is odaítéltük volna a koronát. Nézzük meg együtt a szupermodell legütősebb jelmezeit!

Vámpír (2005)

Legalább egyszer mindenki volt már vámpír halloweenkor. Heidi Klum ünnepi őrülete első éveiben is eredeti jelmezekkel rukkolt elő, de 2005-ben neki is egy vérszívóra esett a választása. Igaz, azt sem akárhogyan személyesítette meg. A modell vérfagyasztó sminkben és fogsorral, valamint óriási parókában jelent meg mára legendássá vált partiján.

Vámpírnak sem éppen szokványos (Fotó: Dimitrios Kambouris/WireImage)

Transformers (2010)

Nem kis vállalás volt részéről, hogy 2010-ben óriási Transformersnek öltözött. A jelmez viseléséhez napokon át gyakorolta, hogyan kell gólyalábakon járni. Igaz, néhány ital elfogyasztását követően ez már nem tűnt annyira jó ötletnek.

Robotizálva (Fotó: Bryan Bedder/Getty Images)

Emberi test (2011)

A modell egyik legdurvább jelmezét 2011-ben öltötte magára, utólag még ő maga is morbidnak nevezte választását. 2011-ben Bill Corso smink- és maszkmesterrel karöltve emelte új szintre az őrületet. Heidinek egy olyan testfestést készítettek, mellyel bőrét „eltüntették” és csak az izomzatát láthattuk. A modellt pedig kórházi ágyon gurította be két doktor a bulira.

Performansz is tartozott a jelmezhez (Fotó: Chris Weeks/WireImage)

Pillangó (2014)

Három évvel később a modell ismét a testfestésre szavazott, akkor viszont egy sokkal színesebb jelmezt álmodott magának. Október 31-én, a Times Squere esti forgatagában feltűnt egy óriási és kissé rémisztő pillangó: ő volt Heidi Klum. A modell New York utcáin rémítette halálra a járókelőket óriási szemeivel és nem éppen szokványos megjelenésével. Szárnyait pedig az a csapat készítette el, akik a Victoria’s Secret angyalainak szárnyait is megálmodták.

A Times Square pillangója (Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Heidi Klum)

Jessica Rabbit (2015)

Heidi 2015-ös Jessica Rabbit-jelmezétől mindenki álla leesett. A modellre a legismertebb animációs szexszimbólum megformálásához óriási műmelleket applikáltak, de kapott műpopsit és óriási műszempillákat is. Sminkje és implantátumokkal ellátott arca lélegzetelállító volt, de szettje és tűzvörös parókája is egy az egyben megidézte a mesehőst.

2015-ben sem ő nyerte el a legvisszafogotabb jelmez díjat (Fotó: Andrew Toth/WireImage)

Heidi Klumék (2016)

Mi a jó abban, ha valaki szupersztár? Nos, sok minden más mellett az is, hogy önmagának is öltözhet halloweenkor. Így tett Heidi Klum is, aki 2016-ban önmaga kíséretében sétált be az éves parádéjára. A klónok teljes szettje, kiegészítői, sminkje és hajviselete teljesen megegyezett az eredetiével, így mindenkinek fel volt adva a lecke, hogy megtalálja az igazi házigazdát.

De melyik az igazi Heidi? (Fotó: Michael Stewart/FilmMagic)

Thriller (2017)

Klum 2017-ben a popkultúra vizeire evezett, hogy onnan merítsen ihletet éves jelmezéhez. Az inspirációt Michael Jackson legendás, Thriller című dalának klipje szolgáltatta. A modell New York-ban idézte meg a zombiapokalipszist, tökéletesen másolta le a szettet és maszkja igazi remekmű volt, vérfarkas lookját pedig nem kevés munkaóra volt megalkotni.

Rá sem ismerni a modellre (Fotó: Taylor Hill/Getty Images)

Fiona (2018)

2018-ban Hedi Klum összejött a Tokio Hotel-ből ismert Tom Kaulitz-cal, így partyján abban az évben már az énekessel jelent meg. A szupermodell gondolt egy nagyot és saját esküvőjüket megelőzően felelevenítettek egy igazán mesebeli menyegzőt. Heidi és Tom mintha csak a mozivászonról léptek volna le Shrek és Fiona szerepében. A hírességek felismerhetetlenek voltak jelmezeikben, de tőlük nem is vártunk kevesebbet.

Heidi Klum és Tom Kaulitz (Fotó: Gilbert Carrasquillo/GC Images)

Alien (2019)

A modell 2019-ben sem sajnálta az időt egy igazán hátborzongató kinézet megalkotására. Klum halloweeni jelmezének megalkotása ugyanis több mint fél napot vett igénybe. New York-i idő szerint délelőtt tíz óra magasságában kezdték a munkát és egészen éjfélig tartott a részletgazdag alien-külső megalkotása.

Heidi Klum 20. Halloween bulija (Fotó: Taylor Hill/Getty Images)

Féreg (2022)

A sztárok által is legmenőbbnek tartott halloweeni party házigazdája évről-évre magasabbra teszi a lécet saját magára számára is. Tavaly páros jelmezzel készültek férjével, de a nagy divattal ellentétben nem Barbie és Ken voltak. Kaulitz egy véres szemű horgászt, Klum pedig a csaliként használt óriási férget formálta meg. Ha nem tudnánk, ki van a maskarában, mi biztos nem ismernénk fel a német szupermodellt. Már alig várjuk, hogy mivel rukkol ki idén!

Páros jelmez Klum-Kaulitz módra (Fotó: Taylor Hill/Getty Images)

Nyitókép: Mike Coppola/Getty Images for Heidi Klum

Ha tetszett a cikkünk, ezek is érdekelhetnek:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: