Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? Vicces bakik és felejthetetlen randiélmények

Most nem jótanácsok következnek, hanem olyan megtörtént esetek, amikor lányos zavarunkban sikerült olyat beszólni a randin, hogy szem nem maradt szárazon, pasi pedig a környéken. Nevetni ér. És saját történeteket küldeni is!

Emlékszel még a filmre, amelyben fogadásból kellett a kimondhatatlan nevű Matthew McConaughey-t szétszivatnia Kate Hudsonnak? Nem tudom, ki hogy van vele, de a barátnőim körében végzett statisztikáim alapján, amikor egy ilyen, chippendale alkatú pasas jön velünk szembe, akkor sokunknál megremeg a cicabajusz.

Az első randik alkalmával vagy rettenetesen frusztrálttá válunk, és azért beszélünk hülyeségeket, vagy próbálunk nagyon lazák és viccesek lenni, és azért követünk el orbitális kelekótyaságokat. Bennem általában az első találkozásokkor akkora a stressz, hogy teljesen elvesztem a kontinuitást az agyam és önmagam között, és számomra is elképesztő dolgokat tudok művelni. Nem részletezem, de vörös fejjel egyszerre csuklani és tüsszögni azért szerintem kevesen tudnak.

Gondolkodj, ha tudsz

Meghökkentő zagyvaságokat tudok összehordani, a lazaság égisze alatt, amiről – abban az állapotban – meg is vagyok győződve, hogy szellemes. Természetesen volt már úgy, hogy utólag kiderült, korántsem voltam olyan mókás, mint gondoltam. Szerencsére voltak az életemben olyan bátor jelentkezők, akiket nem zavart, hogy úgy viselkedtem, mint, aki most esett át egy szélütésen, és jópár évre egymás mellé szegődtünk. Legyen elég annyi: jelenleg szingli vagyok.

Jobb esetben, mint nálam is, a kezdeti idegesség idővel lelazul, és egyre kevésbé fogjuk magunkat balgaságainkkal égetni, de vannak olyanok, akik a kezdet kezdetén annyira túllőttek a célon, hogy már nagyon nehéz volt visszahozni a kapcsolatot. Szerintetek valamelyikőjünek sikerült? Válogatás az ismerőseim haverjainak, barátnőinek történeteiből, akiknek valaki mesélte… szóval bárminemű egyezés a valósággal csupán a véletlen műve.

kerékpár app
Fotó: Westend61 / Getty Images

 Botor beszólások: Hivatásos tévénéző és material girl

„Őszinte leszek, nagyon bejött a srác, de néhány randi után éreztem, hogy nem ő lesz életem párja, ezért kicsit talán lazábbra vettem a formát, mint kellett volna. Legnagyobb megdöbbenésemre ez csak olaj volt a tűzre, és teljesen belémzúgott, jöttek az ajándékok és el akart vinni a szüleihez. Végül totál furán kezdtem viselkedni, és amikor megkérdeztem, hogy: Te látsz engem? sikerült bemérnem a végső csapást.”

„A Balcsinál találkoztam egy nagyon helyes sráccal. Fürdőruciban voltunk mindannyian, így nagyjából tudtam mire számíthatok, és néhány koktél is leszaladt, úgyhogy a szokásosnál kevésbé voltam beparázva, egész jól alakult minden. Már jónéhány randin voltunk túl, amikor kiderült, hogy romantikus. Egyik este, volt minden, rózsaszirom, gyertyafény, és sehogy nem akart hazaengedni, én pedig még nem voltam készen, hogy új szintre lépjen a kapcsolatunk. Azzal a dumával próbáltam menekülni, hogy mennem kell tévét nézni. Már ez eleve keltett egy kis zavart benne, úgyhogy magyarázatként még belöktem, hogy tudod, én annyit nézem, hogy ingyen van a Netflix. Nem vette be.”

„Megismerkedtem álmaim pasijával egy benzinkúton. Egész jól ment minden, már vagy öt randin voltunk túl, amikor a barátom bejelentette, hogy nyaralni megy a barátaival, egy korábban befizetett útra. Hirtelen nem tudtam hogy kifejezni az efelett érzett bánatomat, és hogy hiányozni fog. Ezt tudtam neki mondani: – Jó jó, de addig is küldj pénzt a bankszámlámra.”

„Az egyik social oldalon írt rám, egy srác, és az elején elég jól ment a kommunikáció. Éreztem, hogy ebből randi lesz, amikor azt írta, szívesen meginna velem egy kávét.  Nem tudtam kihagyni az örök klasszikust, miszerint: Bocsi, de rosszul írtad a bort! ”

„Egy fesztiválon kezdett udvarolni egy csodás adonisz, és amikor meg akart csókolni, az szaladt ki a számon, hogy: dehát a fiam lehetnél! Ezek a fiatal fiúkák elég kizökkenthetetlenek. A csók sem maradt el.”

„Az állatorvosunkat már egy ideje kiszemeltem magamnak, de nem tudtam, hogyan kellene a tudomására adjam. Állandóan a kutyám valami fortélyos betegségére hivatkozva próbáltam találkozni vele, és lássatok csodát, egyszer csak megtört a jég. Elhívott randizni. Talpig úriember volt, minden mozdulatában. Már jóideje sétálgattunk, amikor megálltam egy narancssárga autó mellett, és azt mondtam neki: na ez olyan csúnya, hogy azt se engedném, hogy kinyisd az ajaját előttem. A következő pillanatban hozzáért a kilincshez és kinyílt a kocsi. Egy világ omlott össze bennem.”

Nyitókép: Geber86/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: