Hollywoodi hírességek, akik boldog kutyatulajdonosok

Tudósok bebizonyították, hogy sokkal boldogabb azoknak az élete, akiket egy kutyus vár haza egy hosszú, fárasztó nap után. Sőt, kedvenceink simogatása felér egy terápiával. Nem csoda, hogy a hírességek közül is jó páran boldog kutyatulajdonosok!

Az már korábban kiderült, hogy a cicánk úgy tekint ránk, mint egy szülőre, de a kutatások azt is igazolták, hogy azok, akik például kutyát tartanak nemcsak sokkal boldogabbak, hanem egészségesebbek is, egészen egyszerűen azért, mert többet mozognak. Arról nem is beszélve, hogy tíz percnyi kutyasimogatás elegendő ahhoz, hogy ússzunk a boldogságban, mivel ilyenkor megemelkedik az oxitocinszintünk. Nem véletlen, hogy rengeteg színész és énekes tart négylábút, hiszen egy kisállat közelsége felér egy terápiával. Összegyűjtöttünk néhány hollywoodi sztárt, akik boldog kutyatulajdonosok:

Nick Jonas és Gino

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gino Jonas (@ginothegerman) által megosztott bejegyzés,

A Jonas Brothers legfiatalabb tagját, Nick Jonast felesége, Priyanka Chopra ajándékozta meg egy elbűvölő németjuhásszal, Ginoval. A kiskutyának egyébként már saját Instagram oldala is van. Jonas azt írta, mióta új taggal bővült a család, folyamatosan mosolyog.

Jennifer Aniston és Clyde

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés,

A színésznő felrobbantotta az internetet, amikor regisztrált az Instagramra, majd megosztott egy Jóbarátok-reunion fotót is. Jen azóta is tudja, mit kell posztolni: több mint 6 millióan kedvelték azt a fotót, amin kutyusával, Clyde-dal pózol.

Amanda Seyfried és Finn

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Amanda Seyfried (@mingey) által megosztott bejegyzés,

Jó lehet Amandával együtt dolgozni, ugyanis a színésznő még 2017-ben azt nyilatkozta, hogy csak olyan munkákat vállal el, ahová magával viheti ausztrál juhászkutyáját, Finnt. A Mamma Mia! sztárja egyébként korábban többször is azt nyilatkozta, hogy négylábú kedvence a legjobb barátja.

Selena Gomez és Winnie

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Selena Gomez (@selenagomez) által megosztott bejegyzés,

A korábban egészségügyi problémákkal küzdő Selena Gomezt úgy tűnik, egy pillanat alatt fel tudja vidítani fehér kiskutyája.

Ariana Grande és Myron

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ariana Grande (@arianagrande) által megosztott bejegyzés,

Az énekesnő akkor fogadta örökbe Myront, amikor exe, Mac Miller 2018-ban, tragikusan fiatalon elhunyt. Ariana rengeteg időt tölt a kutyussal, ahogyan másik négylábú kedvencével is, akit Toulouse-nak hívnak, és akit még 2013-ban vett magához.

Jennifer Lawrence és Pippi

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Lawrence Fan Page (@myqueenjenniferlawrence) által megosztott bejegyzés,

Az Oscar-díjas színésznő egyszerűen imádja kutyusát, Pippit. Egy 2017-ben adott interjúban azt is elárulta, a kiskutyáról készült olajfestmény díszíti a nappaliját.

Dakota Johnson és Zeppelin

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zeppelin & Dakota (@zeppelin_dakota) által megosztott bejegyzés,

Dakota Johnsont is mindenhová elkíséri édes kutyája, Zeppelin.

George Clooney és három örökbefogadott kutyája

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

George And Amal Clooney (@about__clooneys) által megosztott bejegyzés,

A sármos színésznek és Amal Clooney-nak nem is egy, hanem három örökbefogadott kutyája van.

Tom Hardy és Rocco

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tom Hardy (@tomhardy) által megosztott bejegyzés,

Tom Hardy igazi kutyaimádó. A sármos színésznek nagyon sokat jelentett Woody nevű kutyája, akit még 2017-ben veszített el. A Piszkos pénz című film forgatásáról pedig az egyik pitbull kölyköt vitte haza.

Nyitókép: @tomhardy/Instagram

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: