Több vagy, mint hiszed! Vértezd fel magad az Oroszlán erejével

Javában tombol a nyár, és ez csak egyet jelenthet. Hamarosan az egyik legtüzesebb és legönkifejezőbb jegy havába érkezünk. Te fel mered kelteni az alvó oroszlánt?

Mit kell tudnod az előtted álló időszakról, hogy energiáit leginkább a javadra tudd használni? Imani Quinn asztrológus szakértő a következőket ajánlja.

Elérkezett az ideje, hogy kényelmes karosszékedből felállva kilépj komfortzónádból. Ebben az időszakban nagyszerű lehetőség adódik, hogy a most érkező új energiára ráhangolódj. Eljött a felszabadulás ideje! Egy új irány, egy új életszakasz nyílhat ki előtted. Ugorj bele, légy bátor és merész – mint egy oroszlán.

Húzd csak meg az oroszlán bajszát!

Lépj ki az élet színpadára, tedd bele lelked oroszlánrészét baráti kapcsolataidba, és igyekezz újakat kialakítani, amelyekben minél jobban megmutathatod, ki is vagy te valójában. Próbálj ki valamit, aminek eddig mereven ellenáltál. Engedd be bátran és tudatosan az újdonságot életedbe. Hiszen az elkövetkező időszak a váratlan változások megteremtésének kedvez.

Quinn hozzáteszi: „Soha nem tudhatod, ki figyel, és mi származhat ezekből a döntésekből”.

Az Oroszlánszezon második felében a Merkúr kiköltözik az Oroszlánból, és ezzel meghozza a nyílt, tiszta kommunikációra alkalmas napokat. Nagy tisztázó beszélgetésekre nyílik remek alkalom. Engedd mélyebb érzéseidet is a felszínre, és korlátaidtól megszabadulva minőségi változást érhetsz el.

Az oroszlán az egyetlen csillagjegy, amelyet a Nap ural, így nagyon egyedi jegy. Energiái olykor talán soknak tűnhetnek, de Quinn azt javasolja, tűzközpontú rituálékkal, napfonatcsakránk erősítésével most ehhez a különleges energiához is könnyen kapcsolódhatunk. Gyújts gyertyát és vedd kezedbe a sorsodat!

Engedd ki a benned szunnyadó oroszlánt! Fotó: Allexxandar, Getty Images

Az Oroszlán a kreativitás, az önkifejezés, a magabiztosság megtestesítője amely mind összefonódik a napfonat-csakrával. Ennek megerősítésére Barbara Bizou spirituális tanító az alábbi meditációt javasolja:

  1. Keress egy kényelmes helyet valahol a szabadban a kora reggeli napsütésben. Helyezkedj el kényelmesen, lazítsd el a tested és lélegezz mélyeket.
  2. Meditáció közben tedd kezed a napfonat-csakrádra és képzeld el, hogy feltöltődik a Nap fényével, energiájával
  3. Ezután ezt a fényt sugározd ki a testedből a Földön minden emberre. Legyél te a világítótorony a sötétségben.
  4. Végül tegyél egy sétát mezitláb a reggeli harmatban.

Ne álmokat kergess. Célokat vadássz!

Quinn szerint ebben az időszakban érdemes átgondolni, mi történt velünk tavaly ilyenkor, és hogyan változott életünk a két időpont között. Ezáltal egyfajta belső forradalomban szabadulhatsz fel, és rátalálhatsz sorsutadra is.

Itt az ideje tehát oroszlánként küzdeni céljainkért, megnyílni az újra, tudatosítani belső korlátainkat és megszabadulni tőlük, hogy az oroszlán bátorságával és magabiztosságával ruházzuk fel magunkat.

Forrás:  mindbodygreen.com

Nyitó: Fotó: Alice Adler / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: