Ezt az apró fogadalmat tartsd be 2021-ben a csillagjegyed szerint, hogy sikeres legyen az éved

Idén szeretnél még többet kihozni az életedből? Jó hírünk van, ugyanis a horoszkópodból kiderül, mit érdemes megfogadnod, hogy elérd a céljaidat és boldogabb legyél!

Kos

Született vezető típus vagy, ám 2021-ben egy kicsit át kell ülnöd az anyósülésre – már ami a szakmai előmeneteledet illeti. Ne aggódj, akkor is sikerrel járhatsz, ha megbeszélni valakivel a terveidet, ráadásul fantasztikus lesz majd megosztani másokkal is az elismeréseket.

Bika

Köztudott, hogy utálod a változásokat, de éppen itt az idő, hogy kilépj a komfortzónádból! Vágj bele a lomtalanításba, és dobj ki mindent, amire nincs szükséged többé: ezzel helyet csinálhatsz azoknak a csodálatos új dolgoknak, amelyek csak rád várnak!

Ikrek

Az idei év egyik legfontosabb leckéje számodra az, hogy elengedd a több éves terheidet: azokat a kapcsolatokat, amelyek nem tesznek téged boldoggá, vagy egyszerűen olyan szituációkat, amelyek miatt rossz érzésed támad.

Rák

Rendkívül önzetlen vagy, de 2021-ben végre te magad legyél az első a fontossági listádon! Éppen elég, ha az időd felét áldozod arra, hogy másoknak segíts, mert így arra is lesz lehetőséged, hogy a saját boldogságoddal foglalkozz.

Oroszlán

Mutasd meg mindenkinek, milyen nagylelkű is vagy igazából! Csatlakozz minél több jótékonysági kezdeményezéshez, fordítsd a szabadidődet arra, hogy segíts a világnak, és hívd fel mások figyelmét is a Föld védelmére – mondanunk sem kell, hogy ez a te érdeked is.

Szűz

Idén az a feladatod, hogy próbálj a lehető legszabadabban, korlátok nélkül élni, ami természetesen magába foglalja azt is, hogy megtanuld szeretni önmagadat a hibáiddal együtt! Ez persze nem mindig egyszerű, éppen ezért ne ess kétségbe, ha néha kudarcot vallasz benne.

Mérleg

Te vagy az egyik legromantikusabb csillagjegy, ezért nem is lehetne más a küldetésed 2021-ben, mint hogy még több szeretetet vonzz be az életedbe! Gyújts meg egy rózsaszín gyertyát minden pénteken (Vénusz, azaz a szerelem istennőjének napján), hogy biztosan megkapd azt a fajta törődést, amire vágysz.

Skorpió

Idén szeretnéd egy kicsit felturbózni a bankszámlád egyenlegét, ehhez pedig nem árt bevetni egy apró trükköt is: köss néhány érmét egy növény gyökeréhez és gondozd extrán sok szeretettel és odafigyeléssel az év során. Akár még énekelhetsz is neki!

Nyilas

Imádod, ha tied az utolsó szó, de 2021-ben el kell fogadnod, hogy egyáltalán nem kell mindig minden vitát megnyerned. Próbáld meghallgatni a másik fél gondolatait is, hagyd, hogy megosszák veled az álláspontjukat, mert így lehet igazán megoldást találni egy-egy problémára.

Bak

Ha munkáról van szó, igazi maximalista vagy, de ha ez a magánéleted rovására megy, akkor muszáj leszel egy kicsit behúzni a féket a karrieredben. Találd meg az egyensúlyt az időbeosztásodban, hogy a kapcsolataid ne essenek az állásod áldozatául!

Vízöntő

Le sem tagadhatnád a művészi hajlamaidat, amiket ebben az évben feltétlenül meg kell csillogtatnod. Ehhez lehet, hogy kockázatot kell majd vállalnod, de ha őszintén hiszel a tehetségedben, garantáltan sikerrel fogsz járni.

Halak

Hajlamos vagy arra, hogy kerüld a konfliktusokat, ám ezzel kétértelmű helyzeteket teremthetsz és ellenérzéseket válthatsz ki másokból. Használd a hangodat, oszd meg az érzéseidet és a véleményedet másokkal – ne félj, átbeszélni egy-egy vitás kérdést!

Forrás: HelloGiggles
Nyitókép: Ponomariova_Maria/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: