Horoszkóp és szerelem – számíthatsz-e érzelmekre, ha nem passzol a csillagjegyetek?

Ne csüggedj, ha nem illetek össze, próbáld meg elcsábítani a párod a csillagjegye szerint!

A horoszkóp nagyon sok tekintetben lehet árulkodó, de nem biztos, hogy a szerelem terén is érdemes minden szavát elhinni! Legyél megfontolt és körültekintő, csábíts az asztrológia iránymutatásai alapján.

A csillagjegyünk sokszor szolgál útmutatásként, iránytűként és hajlamosak vagyunk reményt és lehetőséget is kiolvasni belőle. Nincs ez másként egy szerelem kezdetén sem, amikor messzemenő következtetéseket próbálunk levonni a másik fél születési időpontjából kiindulva. „Tipikus Vízöntő (vagy Rák, Skorpió…), szóba se állj vele” – mondják a segítőkész barátnők, akik aztán később is tudnak erre hivatkozni, hogy ők aztán szóltak időben.

Anisha Banerji asztrológus elárulja, hogy az egyes csillagjegyek miképp reagálnak a szerelemre:

Kos

Az állatöv gyermekének tartott Kos nem az a típus, aki hallgat a szerelmi életéről. Számukra a szerelem egy kaland. Bár partnereiknek hízelgett a sok figyelem, hamar rájönnek, hogy időbe telik, mire mély és őszinte kapcsolatot alakítanak ki velük. Ha viszont nyert ügyed van, azt hamar egyértelművé teszi, kedves üzenetekkel bombáz és jobbnál jobb közös programokat szervez.

Bika

A Vénusz uralma alatt a Bika középpontjában a szerelem, a szépség, a szex és a romantika áll. Amikor a jegy szülöttei, akik mindig földi kényelemre vágynak, szerelmesek, párjuk elkényeztetésével bizonyítják. Nem véletlen, hogy a makacs temperamentumukról ismertek, nem hátrálnak meg könnyen, és a kelleténél tovább maradnak a kielégítetlen kapcsolatokban is.

Ikrek

Az Ikrek szeretik a saját hangjukat, és azt is, ha lenyűgözhetik a környezetüket. Erős késztetésük és hajlamuk van a flörtölésre, s bár az óvatosság soha nem árt, nem feltétlenül kell ezeket a kis hódításaikat túl komolyan venni. Adj nekik teret és időt, hogy lehetőségük legyen megfogalmazni az érzéseiket és ne akarj rátelepedni, mert idő előtt menekülőre fogja.

Rák

A kényelmes, otthonszerető és családias Rákok érzékenyek és pontosan tudják, hogy kell udvarolni. Nem fog nehezére esni, hogy kinyilvánítsa az érzéseit és spontán kalandokba se nagyon tudják belerángatni. Vigyázz, mert ha téged helyez előtérbe, attól a kezdeti fellángolás után idővel könnyen besokallhatsz.

Oroszlán

Az oroszlán az izgatott tinédzser, aki nagylelkű és kedves, az egyik legjobb partner. Könnyen esik szerelembe és olyankor a tenyerén hordoz, ha néha úgy érzed, hogy túlságosan háttérbe szorít, az nem feltétlenül az önzésből fakad, inkább másoktól szeretne megóvni. Nyugodtan vedd kezedbe az irányítást, mert nem szeretik, ha nekik kell dönteni mindenről.

Szűz

A Szűz az állatöv leganalitikusabb jegye, ezért a szerelmi történeteik is meglehetősen bonyolultak. Nehéz kiszámítani, hogy mire vágyik, mert sokáig tartja a három lépés távolságot, és nagyon kell figyelned, mert az érzéseit nem szavakkal, hanem gesztusokkal fogja a tudtodra adni. Ha nem váltod be az elvárásait, akkor nyűgős és csalódott lesz.

párkapcsolat pár férfi nő szív valentin randi szerelem
Fotó: Cultura RM Exclusive/Spark Photographic / Getty Images

Mérleg

A Mérleg jegyében születetteket a Vénusz uralja, és a Bikához hasonlóan szeretik a romantikát, a kreativitást és az udvarlási rituálékat, ugyanakkor természetesen az egyensúlyra is vágynak. Nagyra értékelik az ajándékokat és a személy szerint nekik készített dolgokat, és akkor tudhatod, hogy nyerő helyzetben vagy, ha látsz a viselkedésében valamiféle kiegyensúlyozottságot. Amíg nem biztos a dolgában, addig komolyan mérlegel: néha úgy érezheted, hogy sok belőle, de lesz olyan is, amikor napokig nem hallasz felőle.

Skorpió

A Skorpiót alapjáraton megelőzi a híre, ami szerint van egy erős, sötét oldala. Az óvatosság akkor is jellemző rájuk, ha leterítette őket Ámor nyila, igyekeznek ilyenkor is visszafogottnak mutatkozni, amitől számos kétséget ébreszthetnek a partnerükben. Nyugi, a türelem a kulcsszó, azonban ha kiérdemled a bizalmát, nem fogja visszatartani az érzelmeit.

Nyilas

A Nyilas az állatöv utazója, aki folyamatosan a szabadságra vágyik. Egészen biztos, hogy csak olyan párt keres, akivel megoszthatja a kalandjait. Ha partner vagy a felfedezésben és nyitott az újdonságokra, akkor jó párost alkothattok. Nehezen viselik a kicsinyes viselkedést, és csak hírből ismerik az unalmat. Fel vagy készülve az új kalandokra?

Bak

A Szaturnusz uralma alatt a Bak jegyében születettekben erős a kötelességtudat. A szerelemben általában konzervatívak, nem trófeákat gyűjtenek, hanem egyfajta garanciát keresnek. Vonzza őket a kedvesség és a szeretet, könnyen levehetők  a lábukról olyan ajándékokkal, amelyek személyes értékkel vagy történelmi jelentőséggel bírnak. Egyenes és őszinte jellem, biztos, hogy nem fogja az idődet rabolni, ha nem vagytok egy hullámhosszon.

Vízöntő

A Vízöntő természeténél fogva különc, egy alkotó szellem, aki az újdonságokra is nyitott. A jegy szülöttei az igaz barátságot egyenlőnek tartják a szerelemmel, és nem akarják, hogy párjuk feladja egyéniségét vagy értékrendjét miattuk. Lelkük mélyén érzékenyek, és bár hajlamosak visszariadni a hagyományos romantikus gesztusoktól, szeretik a gyengédség és szeretet apró megnyilvánulásait.

Halak

A Halak együttérzőek és érzékenyek, ez a két tulajdonságuk teszi őket ragaszkodóvá és gondoskodó társsá. Sokan közülük már a szerelem gondolatába is szerelmesek. Számukra azok a tökéletes partnerek, akik két lábbal állnak és járnak a Földön, és ha kell, őket is visszarántják a realitás talajára. Fontos számára a romantika, csupa meglepetés lehet mellettük az élet.

Forrás: Anisha Banerji

Nyitókép: Fotó: ya-na / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

 

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: