Horrorfilmmel zárhatja karrierjét Quentin Tarantino

A rendező utolsó nagy dobása

Még be sem mutatták Quentin Tarantino legújabb filmjét, ő már azon gondolkodik, milyen mozival kellene még egyszer utoljára megörvendeztetnie minket. Ezúttal a horrorral kacsintgat!

Már régóta nem titok, hogy Quentin Tarantino tizedik filmje után felhagyna a rendezéssel és más terepen is kipróbálná magát. Természetesen a találgatások el is indultak, mivel koronázná meg munkásságát. Arról is hallhattunk pletykákat, hogy a Kill Billt egy trilógiává bővítené, de legújabb nyilatkozata alapján más tervek is szóba kerülhetnek. A kultikus rendező a Volt egyszer egy Hollywood egyik jelenetének forgatása közben döbbent rá, talán egy horrorfilmmel kellene lezárnia sikertörténetét:

„Imádom a horrorfilmeket. Szívesen rendeznék is egyet.” – nyilatkozta Tarantino. „Valójában azt gondolom, hogy a Spahn Ranch-jelenet nagyon közel áll a horrorhoz, szerintem elég rémisztő lett. Nem is vettem észre, hogy milyen jól sikerült, amíg fel nem hívták rá a figyelmemet.”

Azt is mondhatnánk, hogy jártas a műfajban, hiszen a Grindhouse: Halálbiztos egyik felének rendezésével már megmutatta nem ügyetlen a rémisztgetésben, színészként és forgatókönyvíróként pedig az Alkonyattól pirkadatig első részében tette le a névjegyét. 

Quentin Tarantino sosem kötelezte el magát egyetlen műfaj mellett, hozzátette, csak akkor készít horrorfilmet, ha egy igazán kivételes sztorival tud előállni. Mi szívesen megnéznénk, mit alkot Tarantino ebben a műfajban és nagyon reménykedünk, hogy az a bizonyos tizedik film egy vérfagyasztó történettel tesz pontot a rendező karrierjének végére!

Nyitókép: Kevork Djansezian/Getty Images

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: