Hová tűntek a Csacska angyal sztárjai?

A Hamupipőke-történetekért mindig is rajongtunk, így nem is volt meglepő, hogy a 2000-es évek közepén a Csacska angyal mindannyiunkat a televízió képernyője elé szögezett.

Az argentin szappanoperában ugyanis minden adott volt ahhoz, hogy több mint háromszáz részen keresztül végigizgulhassuk azt, amit már az első részben mind nyilvánvalóan tudtunk. A szegény, kissé esetlen Florenciának ugyanis össze kellett jönnie a gazdag Fredericóval. Még úgy is, hogy annak volt egy utálatos menyasszonya, és hát Flor szívéért is folyt azért a verseny. Ez pedig szinte hihetetlen, de már húsz évvel ezelőtt volt. Bizony-bizony, a Csacska angyalt 2004-ben tűzte műsororára az RTL. Pár napja pedig feltámadt a nosztalgia, ugyanis a TikTok rendre dobálja be azokat a videókat, melyek a széria egykori főszereplője, Florencia Bertotti koncertjén készültek. Így arra gondoltunk, éppen itt az ideje utánajárni annak, hogy mit csinálhat mostanában ő és a többiek.

Flor

A széria központi figurájaként megszámlálhatatlan rajongóra tett szert Florencia Bertotti, aki nemcsak színészi játékával, hanem csodálatos hangjával is levett minket a lábunkról. Azonban a sorozat második évadának végeztével már egyre kevesebbet hallottunk róla. Vagyis mi itt, Magyarországon biztosan, azonban hazájában, Argentínában még mindig igazi sztárnak számít. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy az Instagramon 2,3 millió ember kíváncsi a mindennapjaira. Az egykor Flori a Csacska angyal után az abból készült színházi musicallel lépett fel, majd 2010-ben szerepet vállalt a Nini című telenovellában. Utóbbi forgatásai alatt ismerkedett meg párjával, a szintén színész Federico Amadorral. Az IMDb szerint a színészet az elmúlt tíz évben kissé háttérbe szorult nála, hosszabb ideig csak a Guapas című szériában láthatták rajongói a képernyőn, azonban a színpadról nem tűnt el, sőt jelenleg is éppen turnézik, miközben Instája szerint influenszer szerepkörben is megállja a helyét.

Federico

Flor nemcsak az életben, hanem a vásznon is egy Federico nevű férfiben találta meg élete szerelemét, legalábbis a Csacska angyal forgatókönyve szerint. A szériában Juan Gil Navarro alakította Federico Fitzenwaldent, aki azt követően is keresett színész maradt. 2008-ban például Facundo Aranával szerepelt a 130 epizódot megélt Vidas rodabas című sorozatban, majd több szappanoperában, minisorozatban és persze filmben is feltűnt. Legutóbb a 2019 és 2023 között futó Argentina, tierra de amor y venganza-ban láthatták hosszabb ideig a rajongói. Mindemellett naptára nemcsak a televíziós, hanem a színházi szerepei miatt is telve van, hiszen máig számtalan nagysikerű darabban csillogtatta meg színészi kvalitásait.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Juan Gil Navarro (@juangilnavarro) által megosztott bejegyzés

Franco

Nem mehetünk el szó nélkül a sorozat másik szívtiprója mellett sem, hiszen Benjamín Rojas igézően kék szemeivel számtalan lányt vett le a lábáról Franco karakterének köszönhetően. A jelenleg harminckilenc éves színész a Csacska angyal után a Disney Channel Jake és Blake című szériájában szerepelt, majd a hazai televíziónézők 2011-ben még a Mosolyt kérek! telenovellában is láthatták. Azt követően ugyan mi egy kicsit szem elől vesztettük, de ez nem azt jelenti, hogy kikerült volna a reflektorfényből. Rojas ugyanis ezután is a showbizniszben maradt, kipróbála magát énekesként, színházi színészként és a televíziós karrierjét sem tette parkoló pályára. Sármjából pedig az elmúlt húsz évben sem vesztett semmit.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Benja Rojas (@rojas_benja) által megosztott bejegyzés

Delfina

Nem igazán rajongtunk érte, viszont azért az is érdekelhet minket, hogy mi lett a sorozat „gonoszával”, Delfinával. Facundo Arana korábbi barátnője, Isabel Macedo a Csacska angyalt követően még többször szerepelt egykori kollégáival egy sorozatban. Florencia Bertottival például a 2014 és 2015 között futó Guapasban, míg Juan Gill Navarróval a 2011-es Dance! című szériákban dolgozott együtt. A színésznő népszerűsége máig töretlen, hiszen 2.1 millió követőt csak úgy nem fúj össze a szél az Instagramon. A közösségi médiában természetesen ő is aktív infuenszer, miközben férjével, az argentin politikus Juan Manuel Urtubey-jel boldogan nevelik két közös kislányukat. Nemrégiben pedig még arról is megemlékezett, hogy húsz évvel ezelőtt debütált a Csacska angyal, valamint arról is beszámolt, hogy rajongói hamarosan egy új prdukcióban is láthatják majd. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

JORGE REY ATELIER (@byjorgerey) által megosztott bejegyzés

Nyitókép: IMDb

Ha tetszett a cikkünk, ezek is érdekelhetnek:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: