Hozz ki többet a manikűrödből! Ezek a legjobb tavaszi körömtrendek

Ahhoz, hogy a manikűrünkön is visszaköszönjön a tavasz vibrálása, nem feltétlen kell, hogy neonszínűre lakkozott körmökkel parádézzunk, hiszen idén sokkal egyszerűbb megoldások is rendelkezésünkre állnak.

Az idei körömtrendekkel óriási szerencsénk van, hiszen mindenki könnyedén találhat köztük kedvencet. A paletta ugyanis az egészen letisztulttól, a már-már extrém mód túldíszített variációkig terjed. A színeket, a mintákat és a formákat illetően is nyugodtan szabadjára engedhetjük a fantáziánkat. Most pedig azt is megmutatjuk, mik az idei tavasz legmenőbb díszítő technikái, melyekkel neonban vibráló manikűr nélkül is elköszönhetünk a sötét, téli színektől.

Ékszerezzük fel!

Ne csak a nyakláncunkra, a karkötőinkre és kedvenc fülbevalóinkra tekintsünk úgy, mint egy ékszerre, hiszen a körmünk még ezek együttesétől is többet dobhat a megjelenésünkön! Az kristályok, a gyöngyök és a különböző körömékszerek még a legegyszerűbb manikűrt is igazi mesterművé varázsolják. Itt nyugodtan túlzásba is eshetünk és kérhetünk hangsúlyos, már-már igazi giccsnek ható 3D-s díszítést, de ha a klasszikusabb vonalnál maradnánk, már néhány arany színű szórógyöngy is megteszi a kellő hatást.

Vissza a 2000-es évekbe!

Szintén igazán különleges csavart adhat megjelenésünknek, ha a „jelly nails”-re szavazunk. Ez a trend úgy áll tökéletesen helyt a Y2K irányzatban, hogy közben van benne egy kis futurisztikus csavar is. A legjobb pedig, hogy az elkészítése sem túl bonyolult. Ha magunk pingáljuk a körmeinket, már kifejezetten ennek elkészítéséhez szükséges lakkokat is találunk, de ha a műkörmösnél járunk, még egyszerűbb a dolgunk. Kérjük meg a szakembert, hogy az áttetsző zselébe vagy géllakkba, pár csepp színt keverve vigye azt fel két rétegben a körmeinkre és már kész is a szuper trendi manikűr.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BEAUTIFY (@beautifyapp_) által megosztott bejegyzés

Csillogásból sosem elég

Az úgynevezett aurora porral díszített manikűr nem számít újdonságnak, viszont az idei körömtrendek ennek a régi kedvencnek is tudnak egy kis csavart adni. Kérjük egy réteg halvány rózsaszín, vagy bármilyen más árnyalatú, de mindenképp világos csillámot a körmeinkre, amire csak ezt követően kerüljön rá az imént elmített pigentport. Egyszerűen ragyogó lesz a végeredmény.

A maffiózó feleség körme

A mob wife trend térhódításának köszönhetően a különböző állatminták már rég örvendtek ekkora népszerűségnek, mint napjainkban, így ez az őrület természetesen a körmeinken is megmutatkozhat. Viszont a manikűrön nem a leopárdminta hódít, ez esetben ugyanis a kígyók kapják a főszerepet. Készíttessünk klasszikus francia manikűrt és hosszú körmeink francia végeire kérjünk kígyóbőr mintát a körmösünktől.

Ragyogjuk be a hétköznapokat!

A tavalyi évet szinte teljes egészében Hailey Bieber „mázas fánk” hatású körmei uralták. A visszafogott ragyogás helyett azonban most az egészen metálos fény kerül a fókuszba. A króm körmök idén ugyanis szinte bármilyen színben szupertrendinek számítanak majd. Legyen szó halvány, ezüstös árnyalatról vagy feketéről, ugyanolyan stílusos lesz, mint az idén hódító arany. Azonban akkor is van megoldás, ha a teljes körmödön még így sem vállalnád be, ugyanis a körömre festett metálos hullámoktól idén kevés menőbb van.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Chaun Legend (@chaunlegend) által megosztott bejegyzés

 

Nyitókép: Anna Efetova/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezek is érdekelhetnek:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: