Ideje a lelked útjára rátalálni: heti horoszkóp

Ha az elmúlt napokban, hetekben úgy érezted, minden összeesküdött ellened, akkor azt a terhelt konstellációknak köszönheted. A nyomás most hatalmas és elkerülhetetlen. Sok bátor döntést kell meghozni, hogy teret adj az újnak.

Az Arcturus kozmikus portálja a következő napokban arra invitál, hogy kapcsolódjunk lelkünkhöz. Azok számára, akik még mindig nem ismerték fel, mi lelkük feladata, és a külvilágra fókuszálnak, nagyon nehéz lesz az elkövetkezendő időszak. A bolygók azonban egy utolsó lehetőséget biztosítanak, hogy összekapcsolódjunk magunkkal, felismerjük, mi lelkünk vágya, és meghozzuk azokat a bátor döntéseket, amelyekkel levágjuk magunkról mindazt, ami már nem szolgálja fejlődésünket. Ugyanis csak akkor, ha ezt a teret letisztítjuk, van helye életünkben az újnak. Az igazság az egyetlen út és bízni kell abban, hogy a történések értünk vannak.

 

KOS

Míg általában két sebességfokozatot ismersz, a gyorsat és a szuperszónikusat, most bármit is csinálsz, akárhogy próbálod törni az utat, nem fogsz eljutni oda, ahova szeretnél. Állj meg és vizsgáld meg az indítékaidat. Van rejtett programod? Tudatában vagy annak, mi az? Gondoltál már valaha arra, hogy esetleg nem vagy elég rugalmas? Az elkövetkező feszült időszakban felpöröghetnek a dolgok az üzleti életedben és megállásra kényszeríthetnek. Mielőtt azonban kenyértörésen gondolkodnál, próbáld meg a nagyobb képet meglátni és kivonni az egódat a rendszerből.

BIKA

Azokat a legegyszerűbb megbántani, akik tükröt tartanak. És ezek gyakran a hozzád legközelebb állók. Az eheti feszült négyzet a Mérleg, na és az átható Plútó között komoly interakciót jelenthet világod kritikusaival. Kéretlen őszinteségeddel olyan harcot indíthatsz el, amit nem tudod, hogyan fejezz be. Bár a dolgokat és véleményedet nem célszerű a szőnyeg alá söpörni, talán ezek azok a napok, amikor elő kellene venni a jobbik modorodat és elkerülni a konfliktusokat, amelyeknek csak rossz vége lehet.

IKREK

Védd magad! ezen a héten ugyanis könnyen mások érzelmeinek kereszttüzében találhatod magad. Ez a szeszélyesség a te hangulatodat is alámoshatja, úgyhogy most tényleg komolyan meg kell húzd a határaidat. A fényszög szombaton csúcsosodik ki ugyan, de már az előző napokban és utána is érezteti hatását. Ugyanakkor neked is oda kell figyelned arra, kiről, mit mondasz, és hogyan tálalod véleményedet, mert könnyen a pletykafészek szerepkörében találhatod magad.

RÁK

Már megint te vagy a megmentő? Még mindig nem tudod megállni, hogy ne rohanj mások támogatására, legyen szó rokonról, szerelmedről, a sarki fűszeresről, vagy lelki traumáikat feldolgozó emberekről. Ez mind szép és jó, de itt az ideje felismerni, hogy az energiaellátásod nem feneketlen tó. Ha nem akarod felélni az utolsó tartalékaidat is, akkor most hagyd abba a kényszeres gondoskodást másokról és inkább magadhoz légy nagylelkű.

fotó: martin-dm/GettyImages

OROSZLÁN

Könnyen csalódás érhet a héten. A változékony Plútó kusza szögbe kerül uralkodójával, a tüzes Nappal, és rejtett dolgok kerülhetnek napvilágra. Most résen kell lenned, ugyanis valaki, akiről azt hitted, hogy a szövetségesed, könnyen lehet, hogy inkább saját malmára hajtja a vizet. És bár ez nem teszi tönkre az üzletet, mindenképp megváltoztatja a játékot. Talán nem is baj, ha tudod, kivel van dolgod, de azért máskor ne engedd, hogy mások is belelássanak a lapjaidba.

SZŰZ

Egy kisebb sérelem fajulhat komoly hatalmi harccá a héten, mivel az egó által vezérelt Nap csap össze a vezérlő Plútóval. És miután a Nap az elvi és makacs második házadban sütkérezik, éppen te nem leszel hajlandó megingatni az álláspontodat. Ráadásul az sem segít sokat, hogy a Plútó a hangos és büszke ötödik házadban állomásozik mindezek idején. Próbáld meg megőrizni a higgadtságodat, különösen, ha üzleti kapcsolatról van szó, mert később nagyon megbánhatod makacsságodat.

MÉRLEG

A napokban lehetséges, hogy az otthonodat vagy munkakörnyezetedet szükséges átalakítani, hogy illeszkedjen hozzád. Azonban most nehogy egy teljes felújításba kezdj! Bőven elég, ha identitásod kifejezését egy szobával vagy egy változtatásért kiáltó területtel kezded. Nehezen alszol mostanában? Lehet, hogy elérkezett az idő, hogy a hálószobádat áthelyezd a lakás egy csendesebb, békésebb zónájába, és talán egy kellemes falszínen is érdemes elgondolkodni.

SKORPIÓ

Ki vele, Skorpió! Lehet, hogy régóta visszafolytod a benned gyülekező viharfelhőket. Talán már ismered magad annyira, hogy tudd, ha túl sokáig tartogatod magadban, akkor robbani fogsz. Márpedig a robbanást mi más követheti, mint a vihar. Mielőtt ez bekövetkezne, most lehetőséged van megállni egy pillanatra és eldönteni, hová tartasz. Ha a dolgok nem úgy mennek, ahogy gondolod, az nem feltétlenül a vereség jele. Feltérképezheted önmagad, és tanulhatsz belőle.

nem ellenkezés elutasítás stop visszautasítás munkahely munka
Fotó: SrdjanPav /GettyImages

NYILAS

Gondosan válogasd meg a társaságodat ezen a héten. A Mérleg Nap a közösségi területeidet ragyogja be, ami a csapatszellemre lesz jó hatással. Ám a gonosz Plútó mérgezett almát tartogat a markában, ami az egész kollektívát tönkreteheti. Ráadásul az is előfordulhat, hogy már csak akkor eszmélsz fel mindebből, amikor késő és a manipuláló mérgezett falatkái a torkodon akadtak. Gondold át, ki az, akiben tényleg megbízhatsz, és gondoljatok ki egy stratégiát közösen.

BAK

Tudjuk, hogy amikor te ringbe szállsz, akkor a jelszó mindhalálig. A következő napokban azonban, ha hosszú távú lehetőségekre vágysz, jobb, ha lehűtöd a versenyszellemet magadban. Nagyszerű érzés nyerni, de a gyalázatos Plútó a Nappal ütközik és könnyen szem elől tévesztheted emiatt az összképet. Ráadásul bizonytalan pillanatok is érhetnek a héten és önbizalomhiányba süllyedhetsz. Talán ideje felismerned, hogy támogatásra van szükséged és olyasvalaki felé fordulni, aki tapasztalt.

VÍZÖNTŐ

Te vagy az a csapatjátékos, aki mindig mások boldogságát keresi. Szombaton, amikor a Nap és a Plútó pontosan egy négyzetet ér, számíthatsz rá, hogy a dolgokat a szélsőségekig feszíti. Ha valaminek a végére most pontot kell, tegyél, akkor próbáld meg hidak felégetése nélkül megtenni. A következő nagy lépés ijesztőnek tűnhet, de ne ijedj meg. Inkább próbáld meg kommunikációval, kreatívan megoldani a dolgokat, de ne feledd, ehhez az igazat kell mondanod.

HALAK

Óvd a titkaidat, mert a héten a Plútó kihívások elé állíthatja hiszékenységedet. Az emberek nem mindig mutatják meg valódi színüket, és gyakran előfordul, hogy nem sok mélység van a báj mögött. Hagyd, hogy az idő döntse el ezt a dolgot, és ne siesd el odaadni a bizalmadat. Mivel ez a probléma leginkább az üzleti szférádban jelentkezhet, érdemes akár egy kis háttérellenőrzést tartani és türelemmel lenni. Ez esetben még az is lehet, hogy kellemes csalódás ér.

 

Nyitókép: BRO Vector / Getty Images
Forrás: astrostyle

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: