Igazi tehetség, bámulatos képeket fest Katie Holmes

Nem meglepő, hogy mostanság sokan új hobbit vagy kreatív tevékenységet keresnek, ami örömet ad a bizonytalan időkben. Katie Holmes az Instagram-oldalán mutatta be az elmúlt időszakban készült képeit, és kiderült, hogy már körülbelül tíz éve fest.

A színésznő nemrég tette közzé a Peony 2021 című alkotását, és mesélt arról is, hogy az elmúlt év lehetővé tette, hogy több időt szenteljen évtizedes szerelmének, a festészetnek. „Körülbelül tíz éve festek, és határozottan többször ragadom meg az ecsetet, amióta tart a vírus. Meg akartam osztani ezt a képet, amire rendkívül büszke vagyok. Habár tudom, hogy a művészet személyesen sokkal inkább átélhető, azt is megértem, hogy egyelőre be kell érnünk a digitális kapcsolódással. Ez a kép felébreszti bennem a reményt és a továbblépésbe vetett bizalmat…” – olvasható Katie Holmes bejegyzésében.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Katie Holmes (@katieholmes212) által megosztott bejegyzés

A rajongók hamar elárasztották hozzászólásaikkal a vörös és lila árnyalatokban gazdag festményt. A színésznő ezt követően további három munkáját osztotta meg. Bejegyzéseiben pedig rávilágított a képei mögött meghúzódó inspirációra is.  Bár lehet, hogy a rajongók némelyikének meglepetést okozott a híresség, kiderült, hogy régóta bepillantást enged művészi törekvéseibe. A világjárvány kitörése óta több alkotását is a nyilvánosság elé tárta anélkül, hogy magára irányította volna a figyelmet.

A bulvárlapok régóta követik Katie Holmes magánéletét, és már többször lencsevégre kapták festékes nadrágban New York utcáin. Talán azt is csak kevesen tudják, hogy a színésznő az Artolution művészeti szervezet nagykövete, ami az alkotásokon keresztül próbál pozitív társadalmi változásokat megvalósítani. A világjárvány kitörése előtt a színésznő gyakran látogatott meg galériákat és múzeumokat, ami szintén bizonyítja a művészet iránti mély szeretetét.

Forrás: apartmenttherapy.com
Nyitókép: Brendon Thorne/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: