Így alakul a szerelmi életed 2020-ban a horoszkópod szerint

Nézzük, mit tartogat számodra az újév!

Új év, új kezdetek. Új kapcsolatok? A csillagok állásából mindent megtudhatsz - például azt is, milyen változásokra számíthatsz 2020-ban a szerelmi életedben.

Néhány kapcsolatban a felek szintet lépnek, néhány pedig véget ér. Hogy miért? Az új év kezdetével a Hold éve következik. Ez a változás természetesen összekuszál mindent: 2020 rengeteg újdonságot hozhat a szerelmi életedbe – lesznek kapcsolatok, amik megromlanak, olyanok is, amik új erőre kapnak és természetesen a szerelem, a szenvedély és sajnos a csalódások sem maradnak el. Nézzük, te mire számíthatsz a csillagjegyed alapján!

Kos

Az év elején a Kos jegy szülötteire egy nagyon fontos, a párkapcsolatuk jövőjét meghatározó döntés vár. Februárban a megszokottnál is jobban éhezel majd a szenvedélyre, az előbb említett nagy döntésre pedig március-április környékén számíthatsz. Lehet, hogy a szerelmeddel együtt teszitek meg a követező nagy lépést, de az is előfordulhat, hogy úgy látjátok, mindketten abból profitáltok a legtöbbet, ha külön utakon folytatjátok. Amikor eljön ez a pillanat, határozottan válassz és érthetően közöld a másik féllel, hogyan szeretnéd folytatni, mert minden szavadnak nagy súlya lesz.

Bika

A Bikák 2020-ban nem ismernek lehetetlen, ha a szerelmi életükről van szó. Az új év kezdetével új erő ébred benned és emiatt olyan dolgokra is képes leszel, amik még téged is meglepnek majd. Készülj fel, mert ez a váratlan változás már a nyár elején megérkezhet az életedbe. Ráadásul a mindennapjaidat egy olyan exed feltűnése is felkavarhatja, akinek továbbra sem vagy közömbös. 2020-ban nem fogsz unatkozni – ez az év rengeteg új felfedezést, izgalmat és drámát is tartogat a számodra.

Ikrek

Idén kifejezetten nagy figyelmet és sok energiát fordítasz majd a társas kapcsolataid ápolására. Ezzel párhuzamosan arra is, hogy kiderítsd, melyik(ek)nek kell véget vetned. Ez igaz a párkapcsolatodra és a barátaidra is. Búcsút intesz a mérgező kapcsolatoknak és csak azoknak marad majd helyük az életedben, akik pozitív hatással vannak rád és nem próbálnak megváltoztatni. Ha párkapcsolatban élsz, akkor számíts rá, hogy júniusban megváltozik majd valami közted és a partnered között- lehet, hogy egy szikra újra meggyújtja a bennetek élő szenvedélyt, de ha erre valamelyikőtök nem áll készen, akkor rosszul is végződhet a dolog.

Rák

A Rák jegy képviselőinek szerelmi életére igazán fényes jövő vár. Itt is volt már az ideje, hiszen az elmúlt években nem minden alakult úgy, ahogy azt te elképzelted. Az a rengeteg energia, amit a múlt években a kapcsolataid egyengetésébe fektettél végre kifizetődik. Jövőre nagy esélyed van arra, hogy végre rátalálj életed szerelmére. Már megtörtént? Akkor is csupa pozitív dolog vár rád – összeköltözés, eljegyzés, házasság vagy egy nagyobb közös álmotok beteljesülése sem kizárt. Csak türelmesen, ebben az évben eljön a te időd!

Oroszlán

Oroszlánok, figyelem! Jó és rossz hírekkel is szolgálatunk az év első felére – a hálószobában és a futó kapcsolatok terén igazán izgalmas kalandokban lehet részetek. A párkapcsolatban élők a fontosabb mérföldkövekre, a szinglik pedig a komolyabb szándékkal érkező udvarlókra legkorábban csak a nyáron számíthatnak. Szóval addig csak élvezd az életet és ne várj túl sokat a téli-tavaszi hónapoktól. A nagyobb változásokat az év második felére, május-június környékére tartogatják neked a csillagok.

Szűz

Az összes csillagjegy közül a Szűz szülöttei lesznek a legszerencsésebbek 2020-ban, legalábbis a szerelmi életük terén biztosan. Már régóta azt érezheted, hogy elpártolt mellőled a szerencse, de ez az elmúlt 2-3 évben okozta neked a legtöbb fejfájást. Úgy érezted semmi sem jött össze annak ellenére, hogy rengeteg energiádba került és talán még el is laposodott a párkapcsolatod? Az év első felében rengeteg új impulzus ér majd, de ez az év második felére szépen lelassul. Tökéletes alkalom arra, hogy nyugodtan átgondolt, kinek van helye a hosszútávú terveidben.

Mérleg

A Mérlegek sem fognak unatkozni az év első felében, de az igazán lényeges mérföldkövek valószínűleg csak az év második felében várnak rád. Ebben az időszakban ugyanis meg kell majd állnod egy pillanatra és egyedül végiggondolnod, hogy a már fennálló vagy az éppen alakulóban lévő kapcsolatod milyen lehetőségeket rejt magában. Ez a döntés nehéz lesz, de nagyon jó hatással lehet majd az év további részére. Az év utolsó hónapjaiban egy kihívás vár rád, amit ha jól meg tudsz oldani, akkor nagyon boldog pillanatokban lesz részed.

Skorpió

A Skorpiók számára 2020 egy igazi hullámvasút lesz, a szerelmi életük terén biztosan. Ha párkapcsolatban élsz, akkor előfordulhat, hogy idén a partnered hirtelen bejelenti, hogy nagyobb szabadságra vágyik. Ez okozhat köztetek némi nézeteltérést, de nem feltétlenül jelenti a kapcsolat végét. Ha még nem talált rád a nagy szerelem, akkor is érdekesen alakul majd az éved – valamiért olyan emberekhez fogsz vonzódni, akikről nem is gondoltad volna, hogy felkelthetik az érdeklődésedet. Erre az évre tekints úgy, mint egy próbaverzióra – fedezd fel, mi az, amire igazán vágysz, ne félj az ismeretlentől és az év végére teljesen sínre kerül a szerelmi életed.

Nyilas

A Nyilasok számára 2020 nem a változásokról fog szólni. Sokkal inkább arról, hogy realizálják azt, hogy az elmúlt időszakban hogyan alakult a párkapcsolatuk. 2019-ben megváltoztál és ezzel együtt a vágyaid és a szükségleteid is módosultak. Ne félj ettől, hiszen ha valami az egyik évben jól működött, nem biztos hogy továbbra is ugyanúgy fog. Éppen ezért idén jól átgondolod majd, hogy a helyes irányba haladsz-e és ha nem, akkor nem félsz lépni. Ha egyedülállóként kezded meg az új évtizedet, akkor készülj fel, hogy egy régi ismerős toppanhat be az életedbe, akivel több is kialakulhat szimpla barátságnál. Az év második felére kiderül, hogy ennek a személynek van-e helye az életedben és ha nincs, akkor is jó lecke lesz, amiből sokat tanulhatsz.

Bak

Kedves Bakok, 2020-ban rátok mosolyog a szerencse. Az év legnagyobb részében a csillagok állása kedvez a szerelmi életednek és a párkapcsolatodnak. Ha romantikára vágysz, romantikát hoz neked a sors. Az egyetlen dolog, amire figyelned kell, hogy ne próbálj mindig az eszedre hallgatni – néha hagyd, hogy az érzelmeid vezessenek és így a szenvedély sem marad el az életedből. Csak ismételni tudjuk magunkat: 2020 a te éved lesz!

Vízöntő

A Vízöntők számára ez az év több megpróbáltatást és nagy döntést is tartogat. Az év elején rengeteg dolog történik majd egyszerre, ami a szerelmi életedre is nagy hatással lesz, sajnos nem pozitív értelemben. Ez lesz az a pillanat, amik rádöbbensz, véget kell vetned a mérgező kapcsolatoknak és a saját szívedre kell hallgatnod. Idővel rá fogsz jönni, min kell változtatnod. Talán elejtesz néhány könnyet és lesznek szomorú pillanataid – de ezeknek hosszú távon pozitív hatásai lesznek és segítenek elhozni a boldogságot az életedbe.

Halak

Nem kizárt, hogy a jegy képviselőire idén rátalál a nagy szerelem, illetve ha már párkapcsolatban élnek, még jobban elmélyülhetnek az érzelmek. Ennek az egyetlen feltétele, hogy ne csak ülj és várj arra, hogy minden magától bekövetkezzen. Legyél nyitott és vedd észre az apró dolgokat, amikkel mások kedveskedni próbálnak neked. Idén megütheted a főnyereményt, de ezért neked is tenned kell.

Nyitókép: ma_rish/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: