Így búcsúzott Kirk Douglastől Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas

Elment a legendás színész, 103 éves volt. Fia, Michael Douglas, és menye, Catherine Zeta-Jones mellett most az egész világ rá emlékezik.

Kirk Douglast hosszú és tartalmas hollywoodi karrierje során háromszor is jelölték Oscar-díjra. Először 1949-ben A bajnokban nyújtott alakításáért, majd az 1952-es A szörnyeteg és a szépségért, majd 1956-ban A nap szerelmese című film miatt is esélyes volt a legjobb férfi főszereplőnek járó szoborra, azonban jelöléseit nem váltotta díjra. 1996-ban azonban beért, Oscar-életműdíjat kapott. A legenda nyugdíjba vonulását 2004-ben jelentette be.

Karrierje mellett mindig nagyon fontos volt számára családja. Özvegyén, a 100 éves Anne Douglasen kívül négy fia is gyászolja. Az Oscar-díjas amerikai színész és producer, Michael Douglas így búcsúzott édesapjától: „Testvéreimmel óriási szomorúsággal jelentjük be, hogy Kirk Douglas 103 éves korában itt hagyott bennünket. A világ számára ő egy legenda volt, az aranykor színésze, aki jól élt ezekben az éveiben is, aki elkötelezetten hitt az igazságban, és arra ösztönzött mindenkit, hogy erre törekedjünk.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Michael Douglas (@michaelkirkdouglas) által megosztott bejegyzés,

A legendás színész nagyszerű kapcsolatot ápolt Michael feleségével,  Catherine Zeta-Jonesszal is, akivel 2017-ben mindenkit megleptek, amikor a Golden Globe-on együtt adtak át egy díjat. A színésznő is megemlékezett apósáról, közösségi oldalán azt írta, hogy örökké szeretni fogja, és már most hiányzik neki:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

To my darling Kirk, I shall love you for the rest of my life. I miss you already. Sleep tight…

Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) által megosztott bejegyzés,

Összegyűjtöttünk néhány nagyon különleges fotót, amin látszik, milyen szoros volt a kapcsolat Kirk Douglas, Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones között.

Boldog apa-fia pillanat

Fotó: Kevin Winter/Getty Images

Szívesen töltötték együtt a szabadidejüket, így többször volt, hogy együtt mentek meccset nézni

Fotó: Scott Halleran/Getty Images

Ezen a gyönyörű napsütéses délutánon közösen golfoztak

Fotó: John T. Barr/Getty Images

Catherine Zeta-Jonesnak állítólag olyan szoros volt a kapcsolata apósával, hogy sokszor ő maga is papinak szólította

Fotó: Frazer Harrison/Getty Images

A 2003-as Túl nagy család című filmben Kirk és Michael is szerepet kapott.

Fotó: IMDb

Nem sokan mondhatják el magukról, hogy a vörös szőnyegen édesapjukkal pózolhatnak a fotósoknak. A kép a 2012-es Oscar Gálán készült

Fotó: Mark Sullivan/Getty Images

Nyitókép: Kevin Winter/GettyImages 

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: