Így legyél szexi és ellenállhatatlan 10 lépésben

Humorral és magabiztossággal nyert ügyed van.

A vonzó és sugárzó megjelenés nem feltétlenül az öltözködésen múlik, sokkal inkább azon, hogy hogyan viselkedünk.

Egy biztos: nem csak a kinézeted csinosításával érheted el a csábosabb hatást. A természetes viselkedés a legfontosabb: tedd az alapelveddé, hogy mindig add önmagad, mert a személyiséged kifejezésével még inkább magad köré csábíthatod a kiszemelteket!

1. Csak magabiztosan!

Megállapítható tény, hogy általában azoknak keressük a társaságát, akik magabiztosak. Ezért is fontos a magabiztos fellépés, még a nonverbális – szavak nélküli  – kommunikációban is. Figyelj oda a nyitott testtartásra: a mellkasod szemben legyen az illetővel, akivel beszélgetsz, a vállaidat lazán engedd le, és tartsd egyenesen a hátad és a nyakad. Sokat elárul például az is, hogy hogyan mész az utcán, vagy milyen a testmozgásod, ezért mindig ügyelj arra, hogy a vállaid leeresztve legyenek, és mindig próbáld tartani a szemkontaktust beszélgetőpartnereiddel.

2. Ismerd meg a testmozgásod!

Volt már olyan érzésed, hogy ügyetlen a testmozgásod bizonyos szituációkban? Annak érdekében, hogy limitáld ezeket az érzéseket, nagyon fontos, hogy magabiztos legyél a saját testedet illetően. Ne ijedj meg ettől, hiszen csak egy harmonikusabb testmozgás elérése a cél. Első lépésként figyeld meg magad, akár le is videózhatod, ahogyan sétálsz vagy beszélgetsz. 

3. Hangsúlyozd ki azokat a testrészeidet, amelyek a legjobban tetszenek magadon!

Mindenkinek van (legalább) egy olyan testrésze, amit szépnek tart (ha nincs egyelőre ilyen, akkor önismeret és önbizalomnövelés céljából elemezd magad, és próbáld megtalálni azt, ami tetszik). Hívd fel jobban a figyelmet ezekre, fókuszálj például a szemeid kiemelésére a szemformádnak megfelelően, vagy az ajkaidra: a sminkkel rengeteget lehet trükközni!

4. Vedd elő a humorod!

A fizikai megjelenésen kívül nagyon szexi tud lenni, ha képes vagy megnevettetni valakit. A nők nagyobb része hajlamos beleszeretni olyan férfiakba, akik szórakoztatóak tudnak lenni szinte minden szituációban. Ugyanez érvényes a férfiakra is. Soha ne spórolj a mosolygással és a vidámsággal. Mutasd ki az érzelmeidet, de csak természetesen!

5. Az énidő fontossága

Szánj időt magadra, azokra a dolgokra, amelyek örömet okoznak neked. Jelentkezz be egy arcmasszázsra, menj jógázni vagy sétálj egy nagyot. A lényeg, hogy tölts időt önmagaddal.

6. Légy kezdeményező és érdeklődő

Az életerő, a sugárzó életkedv mindig nagyon csábító. Ezért is vonzódnak sokan inkább az aktívabb emberekhez, és nem pedig a passzívabb természetűekhez. Ne fojtsd magadba a véleményed, érvelj, és ha szükséges, védd meg az álláspontodat! Beszélj az érdekes oldaladról, arról, hogy mik érdekelnek, mik a hobbijaid, és mi a szenvedélyed. Ezáltal magadra irányíthatod a figyelmet, és könnyebben megismerhetnek. Bátran vedd kezedbe az irányítást bizonyos szituációkban, ez még a kapcsolatodban sem árthat.

7. Higgy az érzékiségedben

Amikor tudod, hogy most igazán jól nézel ki, és tudatosan hangsúlyozod a szexepiled, akkor ragadd meg az alkalmat, és higgy az érzékiségedben, amit a későbbiekben újra elő tudsz venni. Tényleg nincs bevált recept, hogy miként légy szexis, de íme az egyik kulcs: a magabiztosság.

Nyitókép: Baylee Gramling/Unsplash

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: