Így mentsd meg 1 perc alatt a betört körmöd – videó

Körömmentés villámgyorsan

Betört a körmöd? Ráadásul éppen a legrosszabb pillanatban, mert sietnél valahova? Íme a megoldás, hogyan mentheted meg pár perc alatt!

Biztosan veled is előfordult már, hogy egy fontos esemény előtt betört a körmöd, ami amellett, hogy nem szép látvány, még roppant kellemetlen érzés is tud lenni. Ha fogalmad sincs, hogy mit tegyél ilyenkor, és inkább csak takargatod a kezeidet, akkor a mai tippünk nagy segítségedre lesz. Ez a gyors és egyszerű módszer átmenetileg megszűnteti az esetleges fájdalmat, és megelőzi a további szakadást. 

Gyakran betörik a körmöd? Ezekkel a DIY maszkokkal segíthetsz rajta!
Folyton betörik a körmöd? Gyengének és vékonynak érzed őket? Tápláló pakolásokkal azonnali és látványos eredményt érhetsz el. Hetente egyszer mindenképp szakíts időt erre a rituáléra. Itt olvashatsz 3 expressz DIY maszkról!

Nézd meg az 1 perces videót, amiből kiderül, hogyan mentheted meg a beszakadt körmöd:

Kövesd ezeket a lépéseket:

  1. Vegyél elő egy teafiltert, vágj ki belőle egy köröm nagyságú darabkát.
  2. Egy átlátszó alapozó lakkal fesd ki az érintett körmöt.
  3. Még mielőtt megszáradna az alapozó lakk, tedd rá a teafilterből kivágott kis lapot, majd újból menj végig rajta ugyanazzal a lakkal.
  4. Vágd le a filter kiálló sarkait úgy, hogy az szépen illeszkedjen.
  5. Reszeld le a körmöd végét, és finoman polírozd át a felületét!
  6. Miután kész vagy, fesd ki egy jó fedésű körömlakkal! Nem árthat, ha ebben az esetben sötétebb színt választasz, hisz így biztosan eltakarod a hibát!

 

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked: