Így ünnepelte az Anyák napját Katalin hercegné

A britek március 19-én ünnepelték az Anyák napját, amiről a walesi hercegné is megosztott néhány kedves családi fotót.

„Boldog Anyák napját kíván a családunk mindenkinek” – ezt üzenete Kate Middleton, a walesi hercegné és herceg hivatalos Instagram-oldalánVilmos herceg felesége minimum tíz évet letagadhatna, de úgy rohan az idő, hogy a 41 éves hercegné gyermekei is már lassan kiskamaszok. György 9, Sarolta 7, Lajos herceg pedig 4 éves. A kedves családi fényképet, amin a három gyerek és édesanyjuk egy fán ülve mosolyognak, Matt Porteous, a királyi család fotósa készítette.

Egy fa tövében pózolva is divatos

A walesi hercegné stílusát korábban több lap is elismerte, és sokáig az egyik legjobban öltözött hírességként tartották számon. Kate Middleton az Anyák napi fotózásra ezúttal egy lezser öltözetet választott. Csipkés fehér felsőt, kék farmert és fehér tornacipőt viselt, a gyerekek pedig szintén a kék különböző árnyalataiban fotózkodtak. Készült egy hihetetlen édes fénykép is a brit hercegnéről és legkisebb fiáról, amint Lajos herceget a karjaiban tartva öleli.

Szent Patrik napján is makulátlanul elegáns volt

A britek igencsak mozgalmas heten vannak túl, ugyanis március 17-én ünnepelték Szent Patrik napját, amelyen a hercegné most vett részt először, mint az Ír Gárda ezredese. III. Károly király tavaly decemberben adta át menyének a méltó pozíciót. Az írek több mint ezer éve vallási ünnepeként tartják számon azt a napot, amikor az ország védőszentje meghalt. Kate Middleton ragyogó türkiz kabátban és kalapban érkezett az eseményre, ahol csatlakozott a az angliai Aldershot-i Mons Barracks csapataihoz. Az eseményen azzal viccelődött, hogy nem tud meginni még egy korsó Guiness sört sem.

Tényleg nem is lehetnék büszkébb, hogy ma itt állhatok önök előtt. Igazán nagy megtiszteltetés számomra, hogy ezredes lehetek. Azért vagyok itt, hogy meghallgassam, támogassam és mindenben pártoljam önöket. Ez egy olyan felelősség, amit nem veszek félvállról” – mondta a hercegné a beszédében, kabátjára pedig feltűzte az Irish Guards Shamrock brosst, amelyet korábban II. Erzsébet viselt az ünnep tiszteletére. Az ékszer az Ír Gárda tulajdona, amit minden évben kölcsönadnak az ezredhez tartozó királyi hölgynek.

Vajon miben pompázik majd a koronázáson?

Tavasszal egymást követik az ünnepségek, május 6-án ugyanis sor kerül majd III. Károly koronázására. Már egy ideje mindenki azt találgatja, hogy vajon a gyerekek részt vesznek-e nagypapájuk királlyá koronázásán, a The Times szerint úgy tűnik, hogy a walesi herceg és hercegné gyermekei csatlakoznak majd szüleikhez a királyi hintóban. 

Forrás: PageSix, Royal, The Court Jeweller

Nyitókép: Comic Relief/Getty

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: