Így varázsolhatsz könnyedén bunkit a nappalid közepére

Van egy kedvenc mémünk, amin a következő szöveg szerepel: „ha bárki keresne, elvonultam a bunkimba színezni." A mém humorfaktora persze abban rejlik, hogy mindezt egy felnőtt mondja. Az IKEA most elárulta, hogyan építheted meg a saját „váradat".

Az IKEA megosztotta, hogyan is lehet erődöt készíteni a bútoraik segítségével. Egyenesen hatféle építményt hoztak nyilvánosságra, az egyik otthonosabb, mint a másik. A különlegességük, hogy bármelyik otthon fellelhető IKEA-bútorból el lehet őket készíteni. Az biztos, ha a gyerekek unatkoznának otthon, ez nekik is tökéletes elfoglaltság lehet, de mi, felnőttek is imádnánk a kuckózós estéket.

A Kastély

kastély
Fotó: boredpanda.com

Ehhez csupán négy székre lesz szükséged, egy nagy lepedőre és egy hosszú szőnyegre, amire kényelmesen le tudtok ülni, persze pár párna is jöhet, ha fokoznád a kényelmet. Középre, ha van otthon fogas, akkor rakd be támasztékként egy apró fényfüzérrel együtt.

Az igazi erőd

erőd
Fotó: bpredpanda.com

Ha a nappalidban olyan kanapéd van, aminek az ülőpárnáit mozgatni tudod, akkor máris egy nagyon szuper kis erőddé alakíthatod! Pár csipesz segítségével erősíts egy lepedőt a párnák tetejére, és máris kész van az erőd teteje. Itt se felejtsd el a párnát és a paplant, hiszen ettől lesz igazán kényelmes, főleg, ha az egész estédet itt tervezed tölteni!

Jurta másképp

jurta
Fotó: boredpanda.com

Na, ez a leírás elsőre kicsit bonyolultabbnak tűnik, de csupán egy ruhafogas kell hozzá, legalább két lepedő, pár nehezék, amivel a lepedőt a helyén tartjátok és egy kis fényfüzér, ami a bensőséges hangulatért felelős. Ugye, milyen egyszerű, mégis nagyszerű?

Otthon az otthonban

otthon
Fotó: boredpanda.com

Ehhez az erődhöz egy asztalra lesz szükséged, két lepedőre és néhány nehezékre. A lepedőket csipeszeld össze az asztal tetején, és máris kész az erőd. Bármit bevihetsz magaddal, akár a kedvenc felnőtt színeződet is!

Kempingsátor

kempingsátor
Fotó: boredpanda.com

Ha van otthon egy ruhaállványod, akkor már nem is kell más az otthoni sátradhoz, mint két lepedő, pár csipesz és nehezék, indulhat is az otthoni kempingezés!

A barlang

barlang
Fotó: boredpanda.com

Talán ezt lehet a legkönnyebb elkészíteni az eddigiek közül, itt csupán egy egyszemélyes fotelre van szükséged, aminek a hátuljához rögzítheted a lepedőt, és máris alábújhatsz a könyveiddel együtt!

Forrás: boredpanda.com

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: