Így varázsolta el Kiss V. Balázs Krúbit

Kiss V. Balázs hazánk egyik, ha nem a legtehetségesebb bűvésze és illuzionistája. Instagram oldalán „a Wishről rendelt David Copperfieldként" aposztrofálja magát, viszont ez koránt sincs így.

Őszintén bevallom, hogy én személy szerint odavagyok a bűvészekért és az illúziókért, sőt még a legolcsóbb trükköket is tátott szájjal tudom nézni, mert ilyenkor minden realitást nélkülözve vakon hiszek a varázslatban. Olcsó trükkökről viszont Kiss V. Balázs esetében szó sem lehet, mutatjuk miért!

A varázslat művészete

Kiss V. Balázs ugyanis egy díjnyertes bűvész. Igen, ilyen is van. Az illuzionista a Corodini Országos Bűvészbajnokságon 2016-ban Mikromágia kategóriában első helyezést ért el, illetve az Arany Varázspálca Nemzetközi Bűvészverseny második helyezettjeként Ezüst varázspálcát kapott. Igaz, saját elmondása szerint számára a közönség elismerése az elsődleges, ezt pedig show-jaival rendszeresen ki is érdemli. Fiatalkora ellenére pedig már a világot is meghódította, fellépett a dubaji világkiállításon és Bakuban, a Forma-1 azeri nagydíján is. A varázslatot pedig senkitől nem sajnálja, hiszen közösségi média felületein is rendre újabb mutatványokat mutat be követőinek. Az Instagram-on és TikTok-on megosztott rejtélyeken pedig bőven hagy időt nekünk gondolkodni, mielőtt elárulná a megoldását.

Backstage Magic

Balázs a legmenőbb hazai előadókhoz hasonlóan kimaxolta az idei fesztiválszezont, a Strand Fesztivál nagyszínpadán például három napon keresztül ezreket ejtett ámulatba mutatványaival. Emellett persze jó néhány klub és fesztivál backstage-ében ütött szöget a fellépő előadók fejébe, vagy éppen a saját orrába, de ne siessünk ennyire előre. Szerencsénkre YouTube-sorozat is készült ezekről a pillanatokról, Backstage Magic néven. A Dzsudlóval, illetve Azariah és Desh duójával forgatott epizódokat már láthattuk, szerdán pedig a Mirror Glimpse-szel robbant: Krúbi és BEATó párosa a Budapest Parkos nagykoncertjük előtt látták vendégül őt a kulisszák mögött. És már el is érkeztünk ahhoz a részhez, amikor Balázs a fiúk feje mellett a saját orrába ütött szöget. Igazából nem kis értetlenkedés követte ezt a mutatványt sem, de azt is valószínűnek tartom, hogy a Mirror Grimpse tagjai máig gondolkodnak a másik két „trükk” megoldásán is.

Niytókép: Kiss V. Balázs YouTube

Ha tetszett a cikkünk, ezek is érdekelhetnek:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: