Az IKEA összeállt az illatok egyik legnagyobb mesterével, hogy legújabb kollekciójával emlékeket ébresszen

Az otthon illata tele van érzelmekkel. A gondosan megválasztott és minőségi alapanyagok felhasználásával készült gyertyák segítenek felidézni az otthon melegének emlékét: ez a gondolat hívta életre a svéd búrtoróriás OSYNLIG kollekcióját.

Nem mindennapi az idei ősz új kollaborációja, ami a mindig megfizethető termékeiről ismert IKEA, valamint a Byredo luxus illatok és szépségbirodalom alapítója, Ben Gorham között jött létre. Azok a rajongók, akik Gorham kivételes és kifinomult szaglásáért lelkesednek, azok most olyan illatokkal találkozhatnak ebben a szokatlan együttműködésben, amik által garantáltan megteremthetik és átélhetik az otthon érzését. A limitál kiadású kollekciót a svéd OSYNLIG névre keresztelték, aminek jelentése: láthatatlan. Az összeállítás 13 illatos gyertyából áll, amiket leginkább a virágos, fás, és friss jegyek jellemeznek. Az árak 4,99 dollártól, egészen 24.99 dollárig terjednek. Ez az árkategória zene minden Byredon-rajongó fülének, akik a luxus gyertyákért több mint 85 dollárt is kifizetnek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

IKEA Pratteln (@ikea.pratteln) által megosztott bejegyzés,

A Ben Gorham által készített termékek mind a csúcskategóriába tartoznak. Éppen ezért nagyon vonzó volt, hogy a tudását átvegyük és széles körben alkalmazzuk” – jegyezte meg egy interjúban James Futcher, az IKEA kreatív vezetője. Valódi ’lagom’ lett volna megalkotni csak egy vagy két gyertyát, ami szinte mindenkinek tetszik, de ezzel a sok különböző illattal lehetőség van arra, hogy kiprópáld, és megtaláld azt, amelyik a leginkább tetszik, és remélhetőleg emlékeket ébreszt benned.”

A projekt több száz ember és alkotók bevonásával jött létre, hogy megtalálják azt az illatskálát, ami a legtöbb embert vonzza. Ben Gorham maga is Svédországban született és nőtt fel. Saját márkáját 15 évvel ezelőtt alapította. A Byredo gyertyák megalkotásakor Gorham az emlékeket alakítja illatokká. A közös együttműködés révén most az IKEA vásárlói is részesülhetnek a különleges élményben.

Az OSYNLIG termékcsalád december 1-től érhető el az áruház kínálatában.

Forrás: ELLE
Nyitókép: IKEA

Legnépszerűbb cikkek: