Ilyen a tökéletes énidőd a horoszkópod szerint

Maguk alá temetnek a szürke hétköznapok és a self-care mindig háttérbe szorul? Teremts magadnak egy kis énidőt! A csillagjegyed azt is elárulja, mit tervezz be, hogy igazán feltöltődhess!

A tél hamarosan véget ér, ilyenkor érezzük csak igazán, hogy szükségünk lenne egy kis energiára, hogy a természettel együtt mi is megújuljunk. Mivel mindannyian mások vagyunk, más módon töltődünk, szerencsére a horoszkópunk segít megtalálni a megfelelő kikapcsolódási formát!

Kos

A Kosok tüzesek, tele vannak energiával, és sosem állnak meg, ezért tökéletes szövetségesek lehetnek az életben és a munkában is. Azonban éppen emiatt nehezedre eshet, hogy néha lelassíts egy kicsit, és magadra figyelj. Olyan hobbira van szükséged, ami felszabadítja az energiáidat, de jót tesz az elmédnek is. Gondoltál már például arra, hogy elmenj futni?

Bika

A jegy szülöttei érzékenyek – ami egyébként a bőrükre is igaz. Szóval egy fárasztó nap után jól jöhet egy kis otthoni wellness-program: ülj be a kádba, és dobj fel egy arcmaszkot! Közben kortyolgass el egy finom bort, vagy olvass!

Ikrek

Az Ikrek akkor vannak elemükben, ha lenyűgözhetnek, vagy elvarázsolhatnak valakit az eszükkel. És bár így nehéz kikapcsolni, de egy Scrabble parti a barátokkal szuper választás lehet, ha egy kis nyugalomra vágysz.

Rák

A tökéletes otthonülő csillagjegy! Tedd félre mások problémáit és gondjait, amit mindig meg akarsz oldani, és végre törődj magaddal úgy, ahogyan azt a barátaiddal is teszed! Kuckózz be, és főzd meg a kedvenc kajádat szigorúan csak saját részre!

Oroszlán

Az Oroszlánok nagyon büszkék az imázsukra, ráadásul igazi társasági emberek. Éppen ezért, ha énidőre vágysz, akkor irány táncolni, és rázz le minden feszültséget magadról!

Szűz

A Szűz jegy szülöttei elég analitikusak, ezért ha igazán szárnyalni szeretnél a szabadidődben, akkor ülj le listát írni (a teendőidről, a terveidről, vagy kezdd el a bakancslistádat)! A katarzis, amit a rendszerezés kelt benned kiegyensúlyozottá tesz és segít megnyugodni.

Mérleg

A Mérlegek mindig az egyensúlyra törekszenek! De tudod milyen ez: egyszer erre dőlsz, másik nap meg arra, ezért általában szükséged van valakire, aki középen tart. Menj el jógázni egy közeli barátoddal, így kicsit kiszabadulhatsz a fejedből!

Skorpió

A Skorpiók nehezen veszik rá magukat arra, hogy minőségi időt töltsenek el saját magukkal. Nem véletlen, hogy arról az állatról kapták a nevüket, aki kétségbeesésében saját magát is megmérgezheti. Ha feszült vagy és sok feladat terhe nyomja a vállad, akkor maradj egy kicsit otthon egyedül, és kapcsolj be egy lassúbb dalokkal teli playlistet, hogy felszínre törhessenek az érzelmeid!

Nyilas

Egy percre sem vagy képes leülni? Ez a csillagjegyedből fakad, ugyanis a Nyilas megszállottan keresi az izgalmakat, és imád utazni. Szóval nem meglepő, ha nehezedre esik egy kicsit egyedül lenni, magadba fordulni, és meditálni – de mivel a kihívásokért is odavagy, épp itt az idő, hogy megpróbálkozz vele!

Bak

A Bakok két lábbal a földön állnak, és egyszerűen szárnyalnak, ha az ambíciójukon, a kitartásukon, vagy az önkontrolljukon kell dolgozniuk. Egy szó, mint száz: a szabadtéri edzéseket neked találták ki!

Vízöntő

Excentrikus vagy, lázadó és imádod magadba szippantani az új információkat? Igen, pont ilyen egy tipikus Vízöntő. Ugyanakkor vannak gondjaid azzal, hogyan haverkodj, éppen ezért pontosan ezen a téren kell fejlesztened magad. Ismerkedj meg valakivel, és köss vele barátságot – így egy teljesen új világ nyílik majd meg előtted.

Halak

Ha a Halak jegyében születtél, akkor nagyon mélyen meg tudod élni az érzéseidet – és nem vetsz meg egy felszabadító sírást sem. Miért ne használhatnád az adottságaidat arra, hogy feldolgozd azt, amin épp keresztülmész? Kezdődhet a filmdráma-maraton?

Nyitókép: ma_rish/ Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: