Ilyen az, amikor a királyi család videótelefonál: Katalin és Vilmos meglepték az egyik angliai iskolát

A hercegi pár ezzel a hívással bebizonyította, mennyire közvetlenek is a valóságban - nem véletlen, hogy ilyen sokan kedvelik őket.

A koronavírus-járvány miatt a brit királyi család tagjai is karanténba vonultak, azonban ez sem akadályozza meg őket abban, hogy folytassák munkájukat. Erzsébet királynő például a windsori kastélyban tölti ezt az időt Fülöp herceggel, itt vette fel azt a beszédét is, amivel az Egyesült Királyság lakosait inspirálta arra, hogy tartsanak ki.

Most pedig Vilmos herceg és Katalin hercegné keresett fel egy oktatási intézményt Burnley-ben – méghozzá egy videóhívás keretén belül. A Casterton Primary Academy a járvány alatt sem zárta be kapuit, azoknak a szülőknek a gyerekeire vigyáznak, akinek munkája nélkülözhetetlen az ország működéséhez.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

Cambridge hercege és hercegnéje meg akarta köszönni a tanároknak, hogy egy nyugodt helyet biztosítanak a diákoknak, hiszen ez óriási megkönnyebbülés a gyerekek szüleinek, akik a frontvonalon dolgoznak: „Tudom, hogy nem egyszerűek a körülmények, de ez fantasztikus” – mondta Katalin. „Tényleg nagyon jól csinálják mindannyian!”

Vilmos és felesége nemcsak az oktatókkal, hanem a gyerkőcökkel is beszélgetett a videóhívás alatt: kérték őket, meséljék el, mivel foglalkoznak, és mutassák fel rajzaikat a kamerába. A gyerekek egyébként már javában a húsvétra készültek, és mindannyian tündéri nyuszifülben üdvözölték a hercegi párt.

Katalinékról az a hír járja, hogy hihetetlenül kedvesek és közvetlenek, és ezzel a hívással ezt egyértelműen be is bizonyították. A gyerekek például azt is megkérdezték a hercegtől, hogyan szólítsák majd őt 1000 év múlva, ha már I. Vilmos a hódító volt, ő nevetve csak annyit mondott, nem is tudja, mit válaszoljon erre.

A beszélgetés végén kellemes húsvéti ünnepeket kívántak az oktatóknak, és Vilmos elárulta, hogy egy biztos, náluk rengeteg csoki fogy majd. „Folyamatosan azt eszed” – vágta rá Katalin kacagva.

Nyitókép: WPA Pool/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: