Ilyen is lehet egy mozaikcsalád karácsonya: Bruce Willis és Demi Moore együtt ünnepeltek

Bruce Willis és Demi Moore három lányukkal, illetve a színész feleségével, Emma Heming Willis-szel és két közös gyermekükkel együtt karácsonyoztak.

„Egy család vagyunk! Hangolódunk a karácsonyra” – írta Demi Moore az Instagramon, amikor egy bájos fotót osztott meg közös nagy családjukról a karácsonyfa előtt. A fotón Moore exférje, Bruce Willis mellett áll, őt karolja át, mellette pedig Emma Heming Willis áll. A színész másik oldalán a gyerekek sorakoznak: a 31 éves Scout, a 28 éves Tallulah, a 8 éves Evelyn Penn, a 10 éves Mabel Ray és a 34 éves Rumer.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Demi Moore (@demimoore) által megosztott bejegyzés

Családi idill kiskutyával

A fotókat valószínűleg december elején készítették, a közös családi ünnepen. A múlt héten Tallulah is megosztott egy fotót az Instagramon, melyen szüleivel és kiskutyájával látható. A fotón Bruce Willis és a kutyus, Pilaf mintha farkasszemet néznének, amire a fotó leírásában utalt is Tallulah: „Lenyűgöző a tekintettel való kommunikáció apa és Pilaf között”, de azért azt is hozzátette, mennyire szereti a szüleit és a családját.

De Scout is posztolt a vacsoráról Instagram story-ban. A képeken Tallulah, Bruce Willis és Emma Heming Willis együtt ülnek egy vacsoraasztalnál. Az egyik fotón Willis a karjában tartja Pilafot, míg a másikon a színész és felesége látható kézen fogva. „Családi vacsoraest” – írta Scout a történetéhez.

Egészségben-betegségben

Bruce Willis családja márciusban jelentette be, hogy a világsztár abbahagyja több évtizedes színészi pályafutását, miután afáziával diagnosztizálták, ami „befolyásolja kognitív képességeit”.

Ez egy kihívásokkal teli időszak a családunk számára, és nagyon hálásak vagyunk a folyamatos szeretetért, együttérzésért és támogatásért” – írták akkor. „Erős családi egységben megyünk ezen is keresztül, és be akartunk vonni titeket, a rajongókat, mert tudjuk, mennyit jelent ő nektek, ahogy ti is neki. Ahogy Bruce mindig mondja: ’Éld meg’, mi pedig pont ezt fogjuk tenni, közösen.”

Forrás: People.com
Nyitókép: Phil Faraone/VMN18/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: