Íme 2020 legnépszerűbb sztárbabái

Idén csak úgy kapkodjuk a fejünket a gólyahírek hallatán. Szinte hetente egy-egy ismert ember bejelenti a terhességét vagy a gyermeke érkezését. És a lista egyre csak bővül!

Cameron Diaz

Fotó: Instagram/@benjaminmadden

Igazi meglepetéssel indult a 2020-as év, ugyanis Cameron Diaz és férje, Benji Madden január 3-án Instagramon bejelentették, hogy megszületett első közös gyermekük, akinek érkezéséről korábban senki sem tudott. „Nagyon boldognak, áldottnak és hálásnak érezzük magunkat, hogy az új évtizedet azzal indíthatjuk, hogy megosztjuk veletek a kislányunk, Raddix Madden világra jöttének hírét. Azonnal elrabolta a szívünket és teljessé tette a családunkat. Annak ellenére, hogy örülünk annak, hogy ezt elmesélhettük, ösztönösen érezzük, hogy meg kell őriznünk a csöppség magánéletét. Ezért nem fogunk róla képeket feltölteni és nem árulunk el többet róla annál, mint hogy nagyon aranyos!”

Ashley Graham

Fotó: Instagram/@ashleygraham

Minden idők egyik legnépszerűbb plus-size modellje január 18-án adott életet Justin Ervinnel közös kisfiának, Isaac Menelik Giovanni Ervinnek. (Külön érdekesség, hogy nem kórházban, hanem otthon született a bébi.) „Emlékszem, amikor először a kezembe vettem Isaacet, azt mondtam Justinnak, hogy most már örökre család vagyunk. Annyi okom van arra, hogy hálás legyek: a sok szeretetért és a támogatásért, amit ettől a csodálatos közösségtől kaptam, a hihetetlen férjemért, a szépséges kisbabámért, aki felnyitotta a szemem, milyen csodálatos is a világ” – írta a közösségi oldalán.

Richard Gere

Fotó: Instagram/@alejandragere

Az április egyik legérdekesebb újdonsága egyértelműen az volt, hogy Richard Gere 70 éves korára ismét apai örömök elé nézett: felesége, Alejandra Silva életet adott második fiuknak. A pár 2018-ben mondta ki egymásnak a boldogító igent, majd 2019-ben megszületett első gyermekük, Alexander. Richardnak van még egy fia egyik exfeleségétől, Carey Lowelltől is, aki a Homer nevet kapta. Alejandrát természetesen kérdezgették arról, hogy nem zavarja-e a több mint 30 év korkülönbség közte és férje között, de a nő azt mondja, Richard legalább 20 jó évet ígért neki! „Ebben az életben ennek így kellett lennie” – vallja.

Ruper Grint

Fotó: Instagram/@rupertgrintworld

A Harry Potter filmek sztárja, azaz Ron Weasley megformálója májusban a varázspálcát cumisüvegre cserélte: barátnője, Georgia Groome ugyanis életet adott kislányuknak. A hozzájuk közelálló források szerint a picit szeretnék megvédeni a nyilvánosságtól, de Rupert filmbeli legjobb barátja, a Harry Pottert alakító Daniel Radcliffe azért elárulta, hogyan érez aziránt, hogy színésztársa apa lett. „Nagyon örülök neki, ez nagyon szuper. De emellett furcsa is számomra belegondolni, hogy már mindannyian abban a korban vagyunk, amikor gyereket vállalunk.”

Jessica Biel & Justin Timberlake

Fotó: Instagram/@justintimberlake

Igazi hétpecsétes titok volt, hogy Jessica a második gyermeküket várja, ezért júliusban bombaként robbant a hír, hogy ismét kisfiuk született. Ezt egyébként azóta sem erősítette meg egyikük sem hivatalosan, így sem azt nem tudjuk, pontosan mikor is érkezett meg a kicsi, sem a nevét, ám ez annyira nem meglepő, hiszen első fiukról, Silas Randall Timberlake-ről is csak sejtelmes fotókat szoktak posztolni.

Sophie Turner & Joe Jonas

Fotó: Instagram/@sophiet

Július 22-én megszületett Sophie és Joe kislánya, aki a csodaszép Willa nevet kapta. A pici világra jöttét a sztárpár képviselői jelentették be és nagyon úgy tűnik, hogy a boldog szülők szeretnének a nyilvánosság kizárásával babázni. Egy bennfentes szerint Sophie és férje csak a családot és a barátokat akarja beavatni a napjaikba, és minden pillanatot élveznek a gyermekükkel.

Chris Pratt

Fotó: Instagram/@prattprattpratt

A galaxis őrzői sztárja 2020-ban másodjára is apa lett: megszületett első közös gyermeke Katherine Schwarzeneggerrel. A színésznek már van egy fia, exétől, Anna Faristól, mostantól pedig egy szépséges kislány, Lyla Maria Schwarzenegger Pratt büszke apukája is. „Nem is lehetnénk boldogabbak… (…)Áldottnak érezzük magunkat” – áradozott Instagramon Chris.

Katy Perry & Orlando Bloom

Fotó: Instagram/@orlandobloom

Egy biztos, a sztárpár tudja, hogyan kell megosztani egy örömhírt a rajongóikkal: Katy egy videoklipben jelentette be a terhességét, míg gyermekük, Daisy Dove érkezéséről az UNICEF oldalán beszéltek először augusztus 27-én, mivel a szervezetnek Katy és Orlando is Jószolgálati Nagykövetei. „Úszunk a boldogságban és a gyönyörűségben, most, hogy biztonságban megszületett a kislányunk, aki kitűnő egészségnek örvend. De azt is tudjuk, hogy végtelenül szerencsések vagyunk, mert nem minden anyának adatott meg a lehetőség, hogy ilyen békés körülmények között hozza világra a gyermekét. Világszerte kevés az egészségügyi dolgozó, és minden tizenegyedik másodpercben meghal egy terhes nő vagy egy újszülött, olyan körülmények között, amit alapvetően orvosolni lehetne” – hívták fel a figyelmet a közleményükben a számukra fontos ügyre, amelynek érdekében egy jótékonysági gyűjtést is indítottak a kis DDB születésnapjának alkalmából.

Ed Sheeran

Fotó: Instagram/@teddysphotos

Ed Sheeran 2019 nyarán visszavonult a zenéléstől, hogy a magánéletére fókuszálhasson, és azóta valóban alig hallhattunk valamit róla. Idén augusztusban kiderült, hogy az elmúlt hónapok nyugalmának hála egy újabb taggal bővül a családja, hiszen Cherry Seaborn első gyermekükkel várandós. A jó hírt így szinte az utolsó pillanatig megtartották maguknak és a szeretteiknek, mert szeptember elsején már arról olvashattunk Ed Instáján, hogy megérkezett a baba. „Múlt héten Cherry életet adott egy csodálatos csapat segítségével a gyönyörű és egészséges lányunknak – Lyra Antarctica Seaborn Sheerannek. Teljesen beleszerettünk. Az anyuka és a baba is jól vannak és a felhők felett járunk. Reméljük, hogy tiszteletben tartjátok a magánéletünket ebben az időszakban.”

Hilaria Baldwin & Alec Baldwin

Fotó: Instagram/@hilariabaldwin

Egyszerűen csak imádni lehet Hilaria és Alec párosát, akik immár ötödik alkalommal (sőt, a színész már hatodjára, mivel exfeleségével, Kim Basingerrel is van egy közös lánya) szülők lesznek. Hilaria családja egyébként mindössze 7 év alatt bővült 7 tagúra: a legkisebb gyermek, Eduardo Pau Lucas szeptember 8-án született meg. A csöppség neve azt jelenti, hogy a béke és a fény őrzője és Hilaria posztjaiból az is kiderült, hogy Edunak becézik. „Annyira hálás vagyok érted és azért, hogy egészségesen telt a terhességem. A szívfájdalom, amit tavaly éreztem egyszerűen elborított engem. Nem hiszem, hogy a veszteség fájdalma valaha is elmúlna, de ez a kis angyal egyértelműen fényt és békét hoz az életünkbe a rázós vihar után” – írta Hilaria az egyik fotója alatt, akinek előző terhessége sajnos vetéléssel végződött.

Leighton Meester & Adam Brody

Fotó: Instagram/@itsmeleighton

A Blair Waldorfként híressé vált színésznő férje szeptember elején erősítette meg, hogy megszületett második gyermekük. „Egy álomba illő kisfiú” – dicsekedett Adam, de azt nem mesélte el, hogy hívják a kicsit. A sztárpár egyébként még 2014-ben házasodott össze, egy évvel később pedig megérkezett lányuk, Arlo Day.

Jude Law

Fotó: Instagram/@Phillipa Coan

Hollywood egyik legnagyobb szívtiprójának 5 gyermeke született már az előző kapcsolataiból: exfeleségével, Sadie Frosttal 2 fiút és (Rafferty, Rudy) és egy lányt (Iris) nevelnek együtt, Sophia édesanyja Samantha Burke, harmadik kislányáé, Adáé pedig Catherine Harding. Idén pedig újabb lurkó rabolhatta el a szívét, mert jelenlegi felesége, Phillipa Coan életet adott első közös babájuknak. Jude mániákusan kizárja a médiát az életéből, ezért sajnos abszolút semmit nem tudhatunk a piciről. A sztárt Jimmy Fallon kérdezgette szeptemberben arról, mivel tölti az idejét a karantén alatt, mire ő beismerte, hogy megszületett a bébi – persze sem a nemét, sem a nevét nem kotyogta ki. „Igazán csodálatos. Áldásosnak tartjuk, hogy olyan időket élünk, amikor be tudunk fészkelni a családdal, és egymás társaságát élvezzük nap mint nap” – mondta.

Forrás: Marie Claire/People/Glamour
Nyitókép: Instagram/@hilariabaldwin

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: