A szerelmesek, akik mindenüket eladták, hogy körbeutazhassák a Földet – fotók

Álomnyaralások sorozata? Igen!

Te is gondoltál már arra, hogy egyszer mindent magad mögött hagysz és belevágsz egy világkörüli utazásba? Egy argentin pár fejest ugrott egy ilyen kalandba, azóta pedig már 63 országban jártak. Nézd meg a mesés fotóikat!

Téged is vonz, hogy eljuss a világ különböző pontjaira? Ha igen, mi tart vissza attól, hogy megvalósítsd ezt az álmot? Talán félsz nekivágni az ismeretlennek, nem mered felrúgni a megszokott életed? Eddig inkább az anyagi biztonságot és a családot választottad a kalandos élmények helyett? Ha úgy érzed, itt az ideje lazítani a kötöttségeken, inspirálódj Nico és Lau történetéből!

Az argentin szerelmesek egy nap úgy döntöttek, hogy mindent maguk mögött hagyva elindulnak és bejárják a világot. Felmondtak a munkahelyükön, eladták mindenüket, és megkezdték életük legszebb, legkalandosabb szakaszát. Eddig 63 országban voltak, az útjaik alatt készített csodás képeiket pedig megosztották közös Instagram-oldalukon.

A legszebb felvételekből válogattunk!

Bangkok, Thaiföld

Agra, India

Bali, Indonézia

Jeruzsálem, Izrael

View this post on Instagram

El Domo de la Roca en Jerusalén es uno de los lugares más sagrados para muchas religiones. Para los judíos, adentro está la roca de la creación desde la cual el mundo se expandió. Para los musulmanes, desde allí fue que Mahoma ascendió a los cielos con el ángel Gabriel. Tan sagrado es que los judíos no pueden ingresar siquiera a la plaza donde se encuentra (en su peopio país. Los musulmanes sí pueden ingresar, y son los únicos que pueden entrar a ver la piedra. El resto de la gente, como nosotros, solo se conforma viendo la hermosa cúpula desde afuera. . . . #jerusalem #jerusalen #palestine #domeoftherock #cupula #mosque #mezquita #muslim #jew #israel #travel #traveling #vacation #visiting #instatravel #instago #instagood #trip #holiday #photooftheday #fun #travelling #tourism #tourist #instapassport #instatraveling #mytravelgram #travelgram #travelingram #igtravel

A post shared by ?✈ Nico & Lau – Travel Couple (@vida.de.viajes) on

Monacói Hercegség

Milánó, Olaszország

Luxor, Egyiptom

Szantorini, Görögország

Dzsaipur, India

Szingapúr

Bagan, Mianmar

View this post on Instagram

Finalmente en #Bagan que sin dudas es el plato fuerte de #Myanmar ?? Entre los siglos IX y XIII, supo ser un importante reino con una particularidad: todos construían templos sin parar. Así, en 250 años construyeron cerca de 15.000 templos, en un terreno de 40km2 haciéndo que sea, por mucho, el más grande y denso complejo de templos del mundo. No sólo construían en cantidad, sino también en calidad. Nadie quería no tener su templo personal, y de tenerlo, cuanto más grande e imponente mejor. Así, desde reyes a campesinos construían sus templos en medio de la nada, dedicando su vida a eso, en un lugar donde hace 40 grados de calor todo el año. Una locura total! Felices de cumplir otro de nuestros pendientes ??

A post shared by ?✈ Nico & Lau – Travel Couple (@vida.de.viajes) on

A pár Budapestre is ellátogatott! Többek között a Halászbástyánál, a Parlamentnél és a Mátyás-templomnál készítettek képeket.

Mi a te álomnyaralásod célpontja? A világ mely pontjára látogatnál el legszívesebben?

Nyitókép: Instagram

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: