Ők az Instagram legcukibb kutyái: 8 imádnivaló négylábú, akiket kövess be már ma!

Ha te is úgy rajongsz a négylábúakért, mint mi, akkor ez a lista neked szól: jöjjenek az Instagram legcukibb kutyái, akiket érdemes már ma bekövetni!

A házikedvencek nemcsak elképesztően édesek, hanem állati fotogének is tudnak lenni. Ezt bizonyítják azok a kutyás profilok is a közösségi oldalakon, amelyeknek szinte percről percre nő a követőszámuk. A titok? Cukiság a köbön, meg persze, néhány menő, méretre készült szett (jó, azért egy-két híresség sem árt a spanok listáján).

Készen állsz, jöhetnek az Instargam legcukibb kutyái? Előre szólunk, ha most elkezded velünk nézegetni őket, szinte biztosan órákra elveszel a négylábú kis kedvencek univerzumában ahogyan ez velünk is megtörtént , és legalább öt különböző fajta kutyát akarsz majd örökbe fogadni. De nem szaporítjuk tovább a szót: jöjjenek a legaranyosabb négylábúak!

Az Instagram legcukibb kutyái

A TikTok petfluencerei közül a második legjobban kereső kutyus, Jiffpom természetesen az Instagram közönségét is meghódította. 9.7 millió követője van, akik akkor is szivecskékkel árasztják el, ha posztja mellé csak egy szívet küld nekik. Hiába, a kétszeres Guinness-rekorder kutyust egyszerűen nem lehet nem imádni!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

j i f f p o m (@jiffpom) által megosztott bejegyzés

Egy másik, szintén sokmilliós (legyünk pontosak: 3.7 milliós) követőtáborral rendelkező négylábú Doug The Pug, vagyis Doug a mopsz. Ő nem a postással vagy a szomszédokkal haverkodik, hanem Justin Bieberrel vagy épp John Legenddel. Menő, és persze, elbűvölő!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Doug The Pug (@itsdougthepug) által megosztott bejegyzés

Maya, a szamojéd pedig azonnal elrabolja a szíved, ha minden vágyad egy ilyen szőrös jegesmaci.

És egy másik Maya: ez a mini tacsi megtestesít mindent, ami szépség, csajosság és báj.. Neki nincs milliós rajongótábora, de már több mint 240 ezer követővel büszkélkedhet, és ez a szám gyorsan nő.

Gasztrokutya, a mackó meg a többiek

Következzen Popeye nem a tengerész, hanem a kis kedvenc, aki sokat utazik, és rengeteg klassz szerkója van. Sőt, jobbnál jobb éttermekben fordul meg, és szuper kajás fotók készülnek róla! Nála csak a gazdáit irigyeljük jobban, akik valószínűleg meg is eszik ezt a sok finomságot.

Egy kutya, akinek a gazdája se kutya! The Bear Pup, vagyis Macikutya, az imádnivaló újfundlandi tényleg úgy néz ki, mint egy medve, akihez a legtöbben szívesen hozzábújnánk. És akkor még nem láttuk a gazdáját, Mike Varshavskit, akit korábban a világ legszexibb orvosának választottak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bear Varshavski (@thebearpup) által megosztott bejegyzés

Tuna pedig enyhe handicappel (felső állkapcsa hosszabb, mint az alsó, ami miatt imádnivalóan néz ki) és ellenállhatatlan humorérzékkel szórakoztatja 2 millió követőjét az Instagramon.

Végül, de nem utolsósorban következzen az egyik kedvencünk, Tucker, aki néhány hónapja már nem egyedül, hanem a kölykével, Toddal cukiskodik az Instán.

Forrás: Thesprucepets.com és ndtv.com
Nyitókép: James Barker/Unsplash

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: