Itt az ősz, elő a pulóverekkel!

Beköszöntött a hideg idő, azonban ez nem azt jelenti, hogy bele kell szürkülnünk a hétköznapokba. A szezon trendjei között ugyanis bőven akad olyan trükk, amivel a legborongósabb napokba is jó kedvet csempészhetünk.

Egy ezüstben pompázó darabbal bármelyik napot beragyoghatjuk, ahogy néhány pöttyössel a legszigorúbb szettekbe is csempészhetünk egy kis játékosságot. Azonban valljuk be őszintén, egy borús reggelen nem mindig van kedvünk tökéletes szettet összeállítani. A hétköznapi rohanásban ilyenkor egyre gyakrabban kerülnek elő a meleg pulóverek, amiket szinte bármivel tudunk kombinálni. Nem kell viszont a divat oltárán idén feláldozni a kényelmünket, hiszen számtalan cuki vagy éppen időtálló pulóver között válogathatunk.

A csúnya pulcsi nem a karácsony kiváltsága

Olyan kultusza lett a karácsonyi csúnya pulcsiknak, hogy még egy saját világnapot is kaptak, december 17-én. Az ominózis darabok között ma már bőven találunk olyat, ami inkább cuki, mintsem ciki. Az idei őszi trendek között is szép számmal kaphat helyet az ilyen feltűnő, mintás darabok. Legyen szó szívecskékről, felhőkről, macikról vagy békákról, mindenki megtalálja a kedvencét. Én extrán rajongok az ilyen felvarrókkal vagy hímzésekkel díszített kardigánokért, hiszen mindamellett, hogy divatosak még egy kis vidámságot is csempésznek aktuális szettünkbe.

Néha a több a több (Fotó: Jeremy Moeller/Getty Images)

Csíkok minden mennyiségben

Azoknak sem kell lemondania az új pulóverekről, akik éppen nem rajonganak a feltűnő darabokért, hiszen most a klasszikus fekete-fehér vagy kék-fehér csíkos modellek is reneszánszukat élik. Legyen szó garbóról, oversize vagy crop fazonról ezzel most biztosan nem lövünk mellé. Az üzletek kínálatában pedig kivétel nélkül mindenhol találkozhatunk velük, így még válogathatunk is, hogy éppen mi az, ami a hideg időben a legjobb barátunk lesz. Egy hosszított, bő szabású modellt pedig akár, csizmával vagy bakanccsal, ruhaként is viselhetünk.

Egy klaszsikus csíkos pulcsi hosszú éveken át alapdarab lehet (Fotó: Raimonda Kulikauskiene/Getty Images)

A kevesebb, több!

Válasszunk olyan neutrális árnyalatokban pompázó darabokat, amelyek szabása egyszerre klasszikus és trendi. A legnagyobb divatházak kifutóiról inspirálódva a fast fashion boltok polcain sorakoznak az elsőre talán unalmasnak tűnő, de rengeteg lehetőséget magukban hordozó, környakú pulóverek. Egy inggel viselve ezek nemcsak melegen tartanak majd az őszi hidegben, hanem extra löketet adnak egy stílusos szett megalkotására.

Francia sikk (Kép: Jeremy Moeller/Getty Images)

Vissza az ikolapadba!

Az amerikai egyetemek sportcsapatait megidéző dzsekik pár éve szépen lassan újra visszakúsztak a divatba. A trend idénre valamennyit finomodott, mondhatjuk, hogy nem veszett el, csak átalakult. A 90′-es évek egyetemi pillanatait megidéző színek és fazonok idén is hódítanak. A finomkötött kardigánok gallérokat kaptak, de az oversize fazonok kedvelő is találnak kedvükre valót az irányzatban.

Taylor Swift akár egy Borostyán Ligás egyetem hallgatója is lehetne ebben a szettben (Fotó: Gotham/GC Images)

 

Nyitókép: Raimonda Kulikauskiene/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezek is érdekelhetnek:

Legnépszerűbb cikkek: