Jake Gyllenhaal dalra fakadt: most már tudjuk, milyen a szerelem a korona idején

A színész ezzel a rövid musicallel csatlakozott a The 24 Hour Plays „Vírus-Monológok” kezdeményezéséhez.

Az elmúlt hónapok leginkább az otthonlétről szóltak, arról, hogy ha tehettük, nem mentünk sehova: a karantén alatt sokan arra használták a szabadidejüket, hogy megtanuljanak valami újat (Shakira például elvégzett egy kurzust), vagy megcsillogtassák egy titkos tehetségüket. Így volt ezzel Jake Gyllenhaal is, aki elkészítette a The 24 Hour Plays „Vírus-Monológok” sorozatának bónusz részét – ám ezúttal énekelt egyet a zongoránál. Az „Across the Way” (azaz, az Út túloldalán) című minimusicalt a Tony-díjas Jeanine Tesori és David Lindsay-Abaire kifejezetten Jake-nek szerezték, a 4 és fél perces számot 24 óra alatt írták meg és rögzítették, ahogy a kezdeményezés korábbi epizódjait is.

A színész az Instagram oldalán osztotta meg az „Across the Way” videóját, a leírásban pedig kifejtette, hogy ez egy szerelmes dal a karantén idején: egy férfiról énekel, aki az utca túloldalán meglát egy nőt az ablakban, majd elkezdenek a távolból „randizni”. Természetesen a szövegben megjelenik a kézmosás és a maszkok is, hogy igazán passzoljon a jelen helyzethez, sőt a végén még a szereplők nevére is fény derül.

Az 1995 óta működő The 24 Hour Plays márciusban indította útjára a „Vírus-Monológok” sorozatot, méghozzá jótékonysági céllal: arra kérnek mindenkit, hogy aki teheti, adományával segítsen életben tartani a közösségüket. A kezdeményezéshez Jake mellett olyan sztárok csatlakoztak, mint Sienna Miller, Hugh Dancy, vagy Rita Wilson.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@ritawilson #24viralmonologues

The 24 Hour Plays (@24hourplays) által megosztott bejegyzés,

Forrás: The Hollywood Reporter
Nyitókép: NBC/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: