Jason Momoa szokatlan módon közölte, hogy elválik gyerekkori szerelmétől

A színész páros tegnap jelentette be, hogy a közel két évtizede tartó románcuk véget ért, öt év házasság után válnak. A köztük lévő szeretet azonban a saját bevallásuk szerint nem szűnt meg, csak átalakul.

Jason Momoa 2005-ben ismerte meg élete szerelmét egy partin, akiért gyerekkora óta rajongott, és attól az estétől kezdve elválaszthatatlanok lettek. Éppen ezért sokkolta a világot az Aquamen sztárjának tegnapi bejelentése, miszerint öt évnyi házasság után úgy döntöttek feleségével, hogy elválnak. A párosnak két közös gyermeke van, a 14 éves Lola és a 13 éves Nakoa-Wolf. A színész pedig saját gyerekeként nevelte felesége előző házasságából (Lenny Kravitz Lisa exférje) született lányát is.

A szenvedélyes románc ellenére a házasságkötéssel 12 évet vártak és csak 2007-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent. Momoa végtelenül boldog volt, hogy feleségül vehette álmai nőjét, akibe 8 éves kora óta szerelmes volt. Bár a ceremónia a legnagyobb titokban zajlott, a nyilvánosság mégis tudomást szerzett róla a színész legnagyobb bosszúságára. „Azt hittem, hogy mindez titokban marad, de valami seggfej kiszivárogtatta és meg fogom találni” – árulta el Momoa az Entertainment Tonight műsorában 2007-ben. „Tudjátok mit? 12 éve vagyok házas a feleségemmel. Ez a ceremónia csak a családjaink összejöveteléről és a szerelmünk megünnepléséről szólt.

A pár szerdán – a rajongók legnagyobb csalódottságára – egy közös nyilatkozatot osztott meg, amiben közölték, hogy kapcsolatuk a végéhez ért. „Mindannyian érezzük a változó idők szorítását és átalakító erejét. Forradalom van kibontakozóban és ez alól a mi családunk sem kivétel. Ezt érezni lehet a szeizmikus változásokból” – olvasható. „Ezért megosztjuk a családi hírünket, hogy elválnak útjaink a házasságban. Ezt nem azért tesszük, mert azt gondoljuk, hogy hírértéke van, hanem mert méltósággal és őszintén szeretnék élni az életünket. A köztünk lévő szeretet nem szűnt meg, csak átalakul. Felszabadítjuk egymást, hogy azok legyünk, akikké a fejlődés által válhatunk.” A nyilatkozat így zárul: „Odaadásunk a gyerekeink szent életéhez megingathatatlan… Győzzön a szeretet. J & L.

Forrás: People
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: