Jennifer Aniston bevallotta: fel akart hagyni a színészkedéssel

A Jóbarátok sztárja 30 éves karriert adott volna fel.

Jennifer Aniston több évtizede tartó karrierjét olyan elismerések övezik, mint az Emmy-díj vagy a Golden Globe, amelyeket nemrég egyszerre be is zsebelt az Apple + TV-n futó The Morning Show című sorozatáért. Mindezekből arra következtethetnénk, hogy a színésznő minden kétséget kizáróan pályája csúcsán van és ebben jól is érzi magát.

Meglepő, de egy nemrég készült interjúban pontosan az ellenkezőjéről számolt be. A SmartLess című podcast beszélgetésben – amit többek között a színész Jason Bateman vezetett – elmondta, hogy egy projekt kapcsán komolyan elgondolkodott rajta, hogy kilép a színészkedés világából.

„Az elmúlt két év teljesen összekavarta a gondolataimat, annyira, amennyire még soha nem volt rá példa.” – felelte arra a kérdésre, hogy mikor ütött szöget a fejébe ez a hihetetlen gondolat. Jen azt is elmondta, hogy a The Morning Show forgatása előtt részt vett egy projektben, ami saját szavaival élve: „kiszívta belőle az életet” és ekkor komolyan fontolgatta, hogy a jövőben inkább megkíméli magát a hasonló tapasztalatoktól. És, hogy milyen munkába vágott volna bele, ha elhagyja Hollywoodot? „Valószínűleg belsőépítész lettem volna. Imádom. Ez az én boldogságforrásom.” – mondta.

Szerencsére végül mégsem kellett elővenni ezt a forgatókönyvet, mert eszébe jutottak a legjobb filmes élményei, például az örök klasszikus Jóbarátok, a 2014-es Cake című film vagy a Gyagyás gyilkosság, amiben Adam Sandlerrel játszottak együtt.

„Imádtam a Jóbarátokat. Tényleg, most nem azért, de ha első számú kedvencet kellene mondanom, ez lenne az! De szerettem például Adam Sandlerrel is forgatni. Már 19 éves korunk óta ismerjük egymást és mindig nagyon szórakoztató vele lenni.” – idézte fel az emlékeket a nagy szerencsénkre továbbra is képernyőn maradó színésznő.

Forrás: eonline.com
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: