Jennifer Aniston és Sandra Bullock közös interjúja mindenkit meglepett

Sandra Bullock interjút készített a szülinapos színésznővel, amelyből többek között az is kiderült, hogyan ismerték meg egymást. De Jen a nehéz gyerekkoráról és arról is mesélt, hogyan képzeli el a jövőjét.

Az Interview magazin rendszeresen lehetőséget ad híres embereknek arra, hogy interjút készítsenek egy másik híres emberrel. Ezúttal Sandra Bullock kérdezhette Jennifer Anistont, a beszélgetés pedig igazán különlegesre sikerült. Az interjú apropója, hogy a Jóbarátok egykori sztárja tegnap ünnepelte 51. születésnapját.

A Rachel Green szereppel ismertté vált Jen, egy közös exüknek köszönhetően ismerte meg Sandra Bullockot: korábban mindketten jártak Tate Donovannal. Az emlék felidézésével indul a beszélgetés, de aztán szóba kerül a család és a gyereknevelés is, ami azért furcsa, mert Sandra Bullock korábban meglehetősen keveset beszélt a magánéletéről. A színésznő fiát, a 10 éves Louist még 2010-ben, kislányát, Lailat 2015-ben fogadta örökbe. 2015-óta együtt van fotós szerelmével, Bryan Randallal. A színésznőnek gyönyörű családja van, de mint az interjúból kiderült, a gyereknevelés sokszor neki is nagy fejtörést okoz: „Hogyan neveljünk úgy gyereket, hogy közben ne egy buborékban nőjön fel? Mutassuk meg nekik, hogy mi a különbség a jó és a rossz között, milyen a kedvesség, ez elég nehéz úgy, hogy közben annyi zaj áramlik be a képernyőkön keresztül” – mondta a színésznő, míg Jennifer Aniston szerint a szülők egy ideig megvédhetik a gyereküket, de előbb utóbb majd nagykorúak lesznek, és legkésőbb akkor úgyis megismerik a világot. „De nem az én gyerekeim!” – vágta rá Sandra Bullock, majd hozzátette, hogy a csemetéi választhatnak majd néhány egyetem közül, de ő biztosan házat fog venni a környéken, hogy akkor is a közelükben maradhasson.

Egyébként nagyon úgy fest, hogy Jennifer Aniston is nagy családról és gyerekekről álmodik, ugyanis az interjúban a színésznő elmondta, hogy van egy kép a fejében a jövőjéről, amin látja az óceán, nevetést hall, és gyerekeket lát szaladgálni. Az 51 éves Jennifer Aniston születésnapja alkalmából egy fotózást is elvállalt, a képek pedig lélegzetelállítóak lettek:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Interview Magazine (@interviewmag) által megosztott bejegyzés,

(interviewmagazine.com)

Nyitókép: Charley Gallay/Getty Images Entertainment/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: