Több mint 15 évvel a Hirtelen 30 bemutatása után újra együtt forgat Jennifer Garner és Mark Ruffalo

A két hollywoodi színész ismét egy közös filmben játszanak, amelyben nagy szerepe lesz az időutazásnak. Ezúttal Ryan Reynolds is csatlakozik hozzájuk.

16 év telt el azóta, hogy debütált a mozikban a Hirtelen 30, mégis mind a mai napig ez az egyik legkedveltebb romantikus film világszerte. Jennifer Garner és Mark Ruffalo közös romkomjának kortalan sikerében természetesen hatalmas szerepet játszik, hogy a két színész igazán bájos párost alkot a vásznon. Ha te is hasonlóan érzel Jenna és Matty különleges, időutazással átszőtt szerelmi történetével kapcsolatban, akkor jó hírünk van, ugyanis Jennifer és Mark hamarosan újra együtt forgat! Bár sajnos nem a Hirtelen 30 második részében találkozhatunk velünk, de talán senki sem lesz csalódott, ha megtudja, hogy Ryan Reynolds is csatlakozik a duóhoz.

A Netflixre érkező The Adam Project című sci-firől van szó, amelyben Ryan karakterének (Jennával ellentétben) visszafelé kell utaznia az időben, hogy segíthessen a 13 éves énjének: erre a furcsa összefogásra pedig azért van szükség, mert a férfi csak így tudja megtalálni az apját, a zseniális fizikust, aki a múltban éppen annyi idős, mint a Ryan által alakított időutazó a jelenben. Blake Lively férjének szüleit a múltbeli jelenetekben nem más, mint Jennifer Garner és Mark Ruffalo játssza majd, míg Ryan feleségeként Zoë Saldanát láthatjuk.

A Shawn Levy rendezésében készülő Netflix-mozi lesz egyébként az első, ami Ryan The Group Effort Initiative elnevezésű programja alatt forog: a színész ezzel a kezdeményezéssel szeretne munkalehetőséget biztosítani azoknak a film készítése során, akik a bőrszínük miatti megkülönböztetés következtében nehezebben találnak munkát Hollywoodban. Ryan és felesége a George Floyd halála utáni tüntetések következtében megfogadták, arra fogják használni a kiváltságos helyzetüket, hogy szövetségesei lehessenek a rászorulóknak és az ilyen terén cserbenhagyottaknak.

Forrás: Daily Mail
Nyitókép: Instagram/@markruffalo

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: