Jennifer Garner tündéri gyermekkori képet osztott meg az iskolakezdés kapcsán

A háromgyermekes sztáranyuka tudja, mit jelent az őszi tanévkezdés a családoknak. A színésznő egy kedves bejegyzéssel biztatta az iskolakezdő gyermekeket és a szülőket.

Vészesen közeleg a tanévkezdés, ami jócskán érinti az 51 éves színésznőt is, ugyanis Ben Affleckkel közös három gyermeke, a 17 éves Violet Anne, a 14 éves Seraphina Rose, és a 11 éves Samuel is visszatér az iskolába. Ennek apropóján Garner egy bájos poszttal emlékezett vissza saját gyermekkorára.

Igazi ovisfotó

A színésznő egy édes fotót osztott meg az óvodáskorából, amin szív alakú medált, hímzett mellényt visel. Természetesen elmaradhatatlan a képen a bubifrizura, ami mindannyiunk ovis éveinek meghatározó emléke.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Garner (@jennifer.garner) által megosztott bejegyzés

DIY pulcsi és szíves nyaklánc

Garner humora is megcsillant abban, ahogy a fotót kommentálta: „Boldog tanévkezdést kíván mindenkinek az ovis Jen, az otthon hímzett pulóverében. Illetve a nyakláncban, amit azért kapott, mert gyakorolt a zongorán. Gratulálok Nektek, édesanyák és oh,
😭😭 olyan gyorsan nőnek a gyerekek. Sok puszi🍎📝♥️”

Sztárkommentek

Az édes fotó természetesen nagy sikert aratott és rengeteg hozzászólás érkezett a poszthoz. „Hogy lehet, hogy egész életedben ugyanúgy néztél ki? Annyira édes” – írta egy kommentelő. De több híresség is írt a fotóhoz, Julianne Moore például egy ❤️ ikont, míg Taylor Lautner ezt írta „Ó, Istenem 🥹.”

Külön utakon

A színésznő a gyerekeit Ben Affleckkel közösen neveli, akivel 2005 és 2018 között voltak házasok. Affleck jelenleg Jennifer Lopez férje, míg Garner John Millerrel, a Cali-Group elnök-vezérigazgatójával alkot egy párt.

Távol a rivaldafénytől

 A hónap elején Garnert és Millert kocogás közben kapták le. A páros egyébként igyekszik titokban tartani a kapcsolatukat, először 2018-ban röppentek fel pletykák arról, hogy együtt vannak. Egy ismerősük szerint szeretnék is a rivaldafénytől távol megélni a szerelmüket, így gyakran elutaznak Los Angelesből a hétvégére.

Forrás: People
Nyitókép: Michael Buckner/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: