Jennifer Lawrence babát vár

Az Oscar-díjas színésznő az általa alakított Katniss Everdeenhez méltó harciassággal óvja a magánéletét a nyilvánosságtól, de a gömbölyödő pocakját még ő sem tudja elrejteni.

Újabb taggal bővül a hollywoodi anyukák tábora, ugyanis kiderült, hogy Jennifer Lawrence babát vár. Az Oscar-díjas színésznőt New York utcáin sétálva csípték el a lesifotósok. Az általuk készített képeken (amiket ide kattintva tudsz megnézni) egyértelműen látszik, hogy Jen pocakja bizony alaposan kigömbölyödött… Így már le sem tagadhatta volna, hogy hamarosan anyai örömök elé néz, de később azért a szóvivője is megerősítette az örömhírt a People magazinnak. (Mivel a sztárnak nincs Instagramja, sajnos aligha várhatunk majd beszámolókat vagy fotókat tőle a terhességéről…)

Jennifer és férje, Cooke Maroney egyébként teljesen visszavonult a nyilvánosságtól, ezért első gyermekükről sem árultak el túl sok mindent a médiának. Egyelőre nem tudni, mikor érkezik a pici és azt sem, hogy kisfiút vagy kislányt hord a szíve alatt a színésznő. (A tervezgetett nevekről nem is beszélve…) Az viszont szinte borítékolható, hogy Jennifer a jövőben is parkolópályán hagyja a karrierjét, hogy a magánéletére fókuszálhasson. (Jen a 2018-ban bemutatott Vörös veréb után fújt visszavonulót, azóta kizárólag a X-Men: Sötét Főnixben láthattuk a mozikban, idén pedig a Netflixes Don’t Look Upban tér majd vissza a képernyőkre.)

A színésznő 2018 júniusában kezdett el randizni későbbi férjével, szóval a matek egészen egyszerűen kijön: a férfi valószínűleg jelentős szerepet játszott a visszalépésében. Alig fél évvel később, 2019 februárjában el is jegyezték egymást, majd 2019. október 19-én mindössze 150 vendég jelenlétében kimondták az igent. (Az esküvőn olyan sztárok vettek részt, mint Adele, Amy Schumer, Kris Jenner és Emma Stone.) Jennifer azt mondja, Cooke a legnagyszerűbb ember, akivel valaha is találkozott. „Megtiszteltetés számomra, hogy Maroney-vá válhatok” – jelentette ki még a Nagy Nap előtt.

Forrás: People
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: