Jennifer Lawrence gömbölyödő pocakkal tért vissza a vörös szőnyegre

A színésznőt utoljára 2019-ben láthattuk a mozivásznon, majd egy időre visszavonult a filmezéstől. A Ne nézz fel! című sci-fi kedvéért viszont újra kamerák elé állt, sőt, még a premierjén is részt vett! Pedig már bármelyik pillanatban jöhet a babája.

Jennifer Lawrence közel egy évtizede, 2012-ben robbant be a köztudatba Az éhezők viadala Katniss Everdeenjeként, ezután pedig sikert sikerre halmozott, és még az Oscar-díjat is hazavihette a Napos oldal című filmért. Ám a 2019-ben bemutatott X-Men: Sötét Főnix után eltűnt a mozivásznakról és úgy áltában a nyilvánosság elől is.

Utólag már tudjuk, jó oka volt rá. „Az életem jelentős részében people-pleasing szindrómától szenvedtem” – vallotta be a Vanity Fairnek 2021 őszén. A sztár azt mondja, azért mondott igent mindenre, mert a munkája volt az, ami éreztette vele, nem haragudhatnak rá. „Aztán elértem azt a pontot, amikor az emberek már nem voltak lenyűgözve a puszta létezésemtől.”

Jennifer azzal is tisztában van, hogy a legutolsó szerepeivel csalódást okozott a nézőknek. „Nem olyan minőségben teljesítettem, ahogyan kellett volna. Azt hiszem, mindenkinek elege lett belőlem. Én is meguntam saját magam. Eljutottam oda, hogy már semmit sem csináltam jól.

Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence-t Az éhezők viadala Katniss Everdeenjeként ismerte meg a világ 2012-ben. (Fotó: RTL Klub Sajtóklub)

Varázslatos visszatérés

Jennifer időközben a magánéletét tekintve is elképesztően zárkózott lett: 2019 októberében egészen szűk körben mondott igent szerelmének, Cooke Maroneynek a sajtó teljes kizárásával. Sőt, az is csak a lesifotósoknak „hála” derült ki, hogy a színésznő és férje éppen az első gyermeküket várják. Nem csoda, hogy a rajongók már nagyon várták a hivatalos visszatérését, amire december 5-én került sor New Yorkban.

Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence a Ne nézz fel! New York-i premierjén 2021. december 5-én. (Fotó: Taylor Hill/Getty Images)

Ekkor tartották meg ugyanis új filmje, a Ne nézz fel! (Don’t Look Up) című szatirikus sci-fi premierjét. Jennifer két év kihagyás után olyan sztárok oldalán bukkan fel ismét a mozivásznon (később pedig a Netflixen), mint Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Jonah Hill, Ariana Grande, Timothée Chalamet, Matthew Perry vagy Cate Blanchett.

A színésznő egy Christian Dior ruhakölteményben és Tiffany & Co. ékszerekben ragyogott a vörös szőnyegen. És bár a születendő gyermekéről a jövőben sem fog beszélni, immár nem is lehet kérdéses, hogy a pici bármelyik pillanatban megérkezhet. „Olyan ez, mintha nem is lennék itt. Nem tudom feldolgozni ezt” – jelentette ki Jen a bemutatón, amit testen kívüli élménynek nevezett.

Forrás: People
Nyitókép: Dia Dipasupil/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: