Jennifer Lawrence-nek jó oka van arra, hogy ne beszéljen a születendő gyermekéről

Az Oscar-díjas színésznő máig szenved egy hét évvel ezelőtti traumatikus élménytől, így érhető, hogy a családját minden erejével meg szeretné óvni a nyilvánosságtól.

Lassan három hónap is eltelt azóta, hogy kiderült, Jennifer Lawrence éppen az első gyermekét várja, ám továbbra sem hallhattunk semmi többet a babáról. Ez a tény pedig a jövőben sem fog változni, ugyanis az Oscar-díjas sztár kijelentette, egyáltalán nem tervezi, hogy beengedje a nyilvánosságot a privát szférájába.

„Ha egy vacsoraparti vendége lennék és valaki azt mondaná, „úristen, kisbabád lesz”, természetesen nem vágnám rá, hogy „ó istenem, nem beszélhetek róla és tűnj a közelemből te pszichopata” – mondta Jennifer a Vanity Fairnek. „De közben minden ösztönöm azt súgja, védjem meg a családom magánéletét az örökkévalóságig, amennyire csak tudom.” A színésznő nem akarja, hogy bárki is úgy érezze, átlépheti ezt a határvonalat.

Jennifer egyébként a férjéről is csak egészen ritkán mesél az interjúiban, pedig immár két éve Cooke Maroney felesége. A sajtót az esküvőjükről is kizárták, így csak néhány, a vendégek által kiszivárogtatott kép kering a neten a szűk körben megrendezett szertartásról. A színésznő azt viszont elárulta, hogy különösen élvezi, ha élelmiszerboltba járhat a párjával. „Nem tudom, miért tölt el ekkora örömmel. Talán azért, mert olyan, mintha a házasság metaforája lenne. ’Oké, itt van a listán. Ezekre a dolgokra van szükségünk. Dolgozzunk össze, és végezzük el a feladatot.”’

A sztár tartózkodása természetesen érthető, hiszen az évek során számtalan nehéz pillanattal kellett szembenéznie az ismertsége miatt. 2014-ben például kiszivárogtatták a meztelen fotóit, Jennifer pedig máig szenved emiatt. „Akárki láthatja a meztelen testemet a beleegyezésem nélkül a nap bármely szakaszában. Valaki Franciaországban éppen nemrég posztolta. A trauma örökké elkísér” – nyilatkozta a Vanity Fairnek.

Forrás: E! Online
Nyitókép: Christopher Polk/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: