Jennifer Lopez és Owen Wilson romantikus komédiát forgat

A vicces szerelmi történet jövő februárban debütál majd.

A napokban vált hivatalossá, hogy Jennifer Lopez néhány hónap múlva újra a képernyőn látható majd, és ezúttal nem egy videoklipben: Valentin-napi romantikus komédiát forgat, méghozzá Owen Wilsonnal az oldalán. A Marry Me című film, amit két nappal a szerelmesek ünnepe előtt, 2021 február 12-én mutatnak be, két idegenről szól majd, akiket egy véletlen folytán egymás mellé sodor a sors, és bár szürreálisan indul a kapcsolatuk, fokozatosan egymásra hangolódnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Save the date. @JLo, #OwenWilson and @Maluma star in #MarryMeMovie, in theaters this Valentine’s Day.

Marry Me (@marrymemovie) által megosztott bejegyzés,

Az eddig nyilvánosságra hozott részletek szerint JLo Kat Valdez szerepébe bújik majd, aki épp hozzámenni készül szupersztár vőlegényéhez. A közelgő esküvőt hatalmas figyelem övezi, tele vannak vele a közösségi oldalak és természetesen az eseményt is élőben követhetik majd a rajongók. Azonban az utolsó pillanatban az ara megtudja, hogy leendő férje megcsalta, ezért az oltár előtt teljesen random módon rámutat egy férfira – Charlie Gilbertre, akit Owen Wilson játszik – és úgy dönt, inkább hozzá köti az életét.

Jennifer Lopez és Owen Wilson
Fotó: Jackson Lee/Getty Images

A meglepett matematikatanár nem tud nemet mondani, ezért belemegy a játékba és a kissé furcsa helyzetből egyik napról a másikra kölcsönös szimpátia alakul ki, Kat és Charlie egymásba szeretnek.

Jennifer Lopez és Owen Wilson
Fotó: Alessio Botticelli/Getty Images

Persze, ahogyan ez lenni szokott, a szerelem kiteljesedéséig számtalan akadályba ütköznek és megkérdőjeleződik, hogy két ennyire más világból érkezett ember valóban alkothat-e egy párt. Már alig várjuk, hogy a film végén ez kiderüljön! „A Bobby Crosby novellájából készült vígjáték egy modern szerelmi történet a hírességekről, a házasságról és a közösségi médiáról.” – nyilatkozta a filmről az egyik szereplő, a latin-amerikai énekes Maluma, aki a hűtlen vőlegényt alakítja.

Forrás: harpersbazaar.com
Nyitókép: James Devaney/Getty Images

Legnépszerűbb cikkek: