Jennifer Lopez elárulta, miért bontotta fel az eljegyzését Alex Rodriguezzel

Hetek óta arról cikkeznek a lapok, hogy az énekesnő egyik kapcsolatból a másikba ugrott idén tavasszal. Pedig JLo egyáltalán nem hozott hirtelen döntést, pusztán eddig nem mesélt arról a nyilvánosság előtt, hogy min ment keresztül.

Aligha akad jelenleg olyan híresség a sztárvilágban, akinek többet foglalkoznának a szerelmi életével, mint Jennifer Lopeznek. Az énekesnő ugyanis 2021 áprilisában hivatalosan is felbontotta az eljegyzését Alex Rodriguezzel. Majd alig pár hét múlva már egy korábbi vőlegénye, Ben Affleck oldalán kapták le őt a lesifotósok. Sőt, a hírek szerint már közös otthon után kutatnak, és az is lehet, hogy az Oscar-díjas színész újra felteszi neki a nagy kérdést.

Ám míg kívülről úgy tűnhet, hogy JLo egyszer csak 180 fokos fordulatot vett a kapcsolatait illetően, a valóságban azért ennél sokkal bonyolultabb a kérdés. A sztár ugyanis végre megszólalt a szakításuk kapcsán és bevallotta, elképesztően hosszú önvizsgálat vezetett el odáig, hogy lehúzza az ujjáról a gyűrűt. Jen rájött, hogy hosszútávon nem Alex számára az igazi.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés

A döntésében közrejátszhatott az is, hogy több pletyka is felröppent A-Rod hűtlenségéről. Bár Jennifer ezt nem jelentette ki, de megemlítette, hogy „bizonyos dolgok hatására” ébredt rá arra, hogy a kezébe kell vennie az irányítást. „Ha eljutsz addig a pontig, amikor úgy érzed, hogy valami nem megfelelő vagy jó számodra – esetleg alakítanod kell az életeden… Akkor már senki másról nem szól a helyzet, kizárólag rólad. Ha elérsz ide, hirtelen minden magától a helyére kerül.”

Jen számára ez fontos pillanat volt, mert rádöbbent, hogy el kell engednie Alexet és elfogadnia azt, hogy a jövője másképpen alakul, mint tervezte. „Azt hiszem, így lehet feldolgozni azt, amit én is éreztem.” Ben Affleck pedig valószínűleg éppen a megfelelő időben toppant be újra az életébe: akkor, amikor már túllépett az előző kapcsolatán. Míg a médiában arról szóltak a hírek, hogy gyakorlatilag azonnal randizni kezdett a szakítás után, addig az énekesnő nyilatkozata alapján valószínűleg már hónapok óta érlelődött benne az, hogy véget vessen az eljegyzésének.

Forrás: SheKnows
Nyitókép: Leon Bennett/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: