Nagy bejelentéssel tért vissza Jennifer Lopez

Kiderült miért változtatta feketére Jennifer Lopez a közösségi oldalait. A színész-énekesnő pénteken nemcsak az interneten lett ismét aktív, de arra is fény derült, hogy 20 év után milyen nagy dobásra készül.

Mindenki csak találgatott, vajon miért borult sötétbe JLo összes közösségi oldala múlt héten. Néhány híresztelés szerint gyászolt, voltak akik arra tippeltek, hogy szakított Ben Affleckkel, de az is felmerült, hogy Jennifer Lopez esetleg valami nagy dobásra készül.

JLo maga rántotta le a leplet a titokról

Az énekesnő pénteken megosztott egy videót az Instagramon, amihez mindössze azt írta: This is Me…Now”. Az igazán szemfüles rajongók persze észrevették, hogy ezzel a 20 évvel ezelőtt megjelent This is Me…Then című albumára utalt.

A új projekt Lopez érzelmi, spirituális és lelki utazását örökíti meg az elmúlt 20 évből. Az album nyers és őszinte vallomás az életéről, tele személyes dalokkal, és noha a díva már számtalan arcát megmutatta, a This is Me…Now-ból egészen új oldalát ismerhetjük meg. Őszintén mesél a nehéz gyerekkoráról, a kudarcba fulladt kapcsolatairól és az érzelmi hullámvasútról, amiben eddig része volt. „Ez az album egy filozófia, elmélkedés, és egy tükörkép a korszellemről. A reményről, a hitről és az igaz szerelemről szól, ami soha nem hal meg” – áll az énekesnő sajtóközleményében. 

Az új projektet a szerelem inspirálta

Miután mindenki árgus szemekkel figyelte, mikor érkezik magyarázat Jennifer Lopez hirtelen eltűnésére, az énekesnő látványos videóval tért vissza. A bejegyzésben a 20 évvel ezelőtti énjéből egyszer csak átváltozik a mostani megjelenésére, és bár észrevehető a különbség, váltig állíthatjuk, hogy szebben ragyog, mint valaha. A posztban felsorolja az új albumon lévő számokat, a 13 dalból kettőt a szerelem ihletett. A Dear Ben pt. II és a Midnight Trip to Vegas Ben Afleckről és a júliusi esküvőjükről szól, amikor a színészek titokban összeházasodtak Las Vegasban. A 20 évvel ezelőtti albumon szintén szerepel egy Dear Ben című szám, ami akkor született, amikor JLo és az Oscar-díjas színész randiztak. A This is Me…Then című albumát szintén egykori (és mostani) szerelme inspirálta, de ezen a lemezen kapott helyet az énekesnő ikonikus Jenny From the Block című slágere is.

Az énekesnő idén sem unatkozott, de ki tudja mi vár jövőre a rajongókra

Lopez utoljára 8 éve adott ki albumot, és az AKA megjelenése óta főleg kislemezeken dogozott. Februárban a Marry Me című romantikus vígjátékban szerepelt, aminek egyben a producere is ő volt. Az énekesnő igencsak dolgos évet tudhat maga mögött, mivel idén nyolc stúdió és egy remix albummal, egy filmzenével, öt jótékonysági kislemezzel és tizenkét promóciós kislemezzel jelentkezett. Összesen több mint 80 millió lemezt adott el.

A This is Me…Now 2023-ban jelenik meg, és remélhetőleg az új albumot hamarosan élőben is hallhatja majd a közönség.

Forrás: CNN, Deadline, Variety
Nyitókép: Amy Sussman / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: