Jennifer Lopezt magával ragadták az érzelmek az ikrei születésnapján

A híresség bevallása szerint az anyaság a legnagyobb öröm és a legnagyobb kihívás is az életében, amit nem cserélne el semmiért. Az idő múlását viszont szeretné megállítani, és élvezni azt a varázslatos utazást, ami 13 évvel ezelőtt kezdődött.

Jennifer Lopez és Marc Anthony ikrei, Emme és Max 13 évesek lettek. Gyorsan elrepült az idő, mintha csak tegnap lett volna, hogy lelkesen vártuk a híres énekesnő gyermekeinek világrajöttét. J.Lo imádnivalóan dokumentálta a gyerekek születésnapját Instagramon, és kedves bejegyzést írt a videó mellé, amin az ünnepeltek épp ágyban reggeliznek. Az ikrek olyan születésnapi ajándékot kaptak édesanyjuktól, amiről a legtöbb kamasz csak álmodozhat. Emme-nek egy gitárórával kedveskedett, amit Lenny Kravitz fog tartani. Max pedig Stevie Mackey magánóráján fejlesztheti majd énektudását.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés

„A gyönyörű kisbabáim kamaszok lettek ma! Atyaég! Nem tudom elhinni, hogy tizenhárom év telt azóta, hogy a karomban vittem haza őket egy hóvihar kellős közepén. Azzal a hófúvással két pici kókuszdió is megérkezett, akik teljesen mértékben átrendezték az életemet, és megtanítottak arra, hogy mit is jelent igazán szeretni. Ez a legvarázslatosabb utazás, tele kalandokkal és örömökkel… Annyi érzés kavarog ma reggel bennem… nagyon érzelgős a mai nap… olyan büszke és boldog vagyok, és majdnem megszakad a szívem a gondolattól, hogy képtelen vagyok megállítani az időt.” – írta J.Lo a közösségi média oldalán. „Két gondoskodó, érzékeny és különleges lélek… akikről tudom, hogy a maguk egyedi módján megváltoztatják és átrendezik majd a világot… az anyukátok mindennél jobban szeret titeket… örökkön örökké…”

Forrás: Marie Claire 
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: