„Hová tűntek az évek?” Jessica Alba édes fotón mutatta meg, milyen nagyra nőtt a lánya

Honor Marie Warren 14 éves, és már magasabb, mint híres mamája!

Emlékszel Jessica Alba cuki gyerekeire? Hát, egy biztos: a legidősebbet nem fogod megismerni: Honor Marie Warren 14 éves, és már magasabb, mint világhírű anyukája.

Eddig sem rejtegette a világ elől a családját Jessica Alba, de csak a szerdai Instagram-fotójáról derült ki sokak számára, hogy mennyire megnőtt a legidősebb lánya. A 14 éves Honor ugyanis már abszolút nem az az édes kislány, akire mi is emlékszünk: teljesen felnőttesen néz ki, és magasabb, mint híres mamája.

Egyébként maga a színésznő is meglepődött, megjegyzésként csak ennyit írt a képhez: Az én (el sem hiszem, hogy ilyen magas) kislányom”. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jessica Alba (@jessicaalba) által megosztott bejegyzés

Szívhez szóló üzenettel köszöntötte lányát Jessica Alba

A világsztár, aki színészi karrierje mellett a Honest Company nevű vállalat társalapítója, maga is nehezen hiszi el, hogy így repül az idő. Erről nemrég írt, szintén az Instagramon, ahol Honor 14. születésnapja alkalmából tett közzé néhány szívhez szóló gondolatot.

A teljes szívem, az első babám – 14 éve! Hová tűnt az idő!” – írta. Majd hozzátete: Olyan, mintha tegnap lettél volna kisbaba – órákat töltöttünk egymás lelkébe bámulva, megnyitottál engem, felderítetted az egész világomat, és megmutattad nekem a legmélyebb szeretetet.

A színésznő büszkébb nem is lehetne nagylányára, aki olyan kedves, intelligens, koránál bölcsebb, magabiztos, bolondos, független, kreatív és művészi – mindezek és még annál is sokkal több.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jessica Alba (@jessicaalba) által megosztott bejegyzés

A nehézségeket is felvállalják

Jessica Alba imádja a családját, ez nem kérdés, de azért náluk sem minden rózsaszín. A színésznő korábban nyíltan beszélt arról is, hogy mindkét lányával járt terápiára. Ezt a kamaszkor és néhány vele járó változás tette szükségessé.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jessica Alba (@jessicaalba) által megosztott bejegyzés

Ekkor kezdtek el bezárkózni, és azt mondták: ‘Nem akarok többé beszélgetni’. Én pedig azt mondtam: ezt nem csináljuk. Fenn kell tartanunk a kommunikációt. Hogyan lehetnék jobb szülő számodra? Mit szeretnél, hogyan beszéljek veled? Ne zárj ki” – emlékezett vissza. 

Jessica Alba 2004-ben ismerte meg Cash Warrent, akihez 2008-ban feleségül ment. Három gyerekük született: a 14 éves Honor mellett van még egy lányuk, a 10 éves Haven és egy kisfiuk, a 4 éves Hayes.

A gyerekek közül egyébként Honor hasonlít legjobban a színésznőre. Érdekesség, hogy még az éveik számában is ugyanazok a számjegyek szerepelnek: Jessica 41 éves, Honor pedig 14.

Forrás: People.com

Nyitókép: Lionel Hahn / Contributor / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: