Jessica Simpson felfedte több évtizedes titkát

A színész-énekesnő korábban sem félt megmutatni, hogy egy sztár is ugyanolyan sebezhető, mint bárki más. Új könyvében titkos viszonyáról vall egy híres filmszínésszel, aki csak játszott az érzéseivel.

A színész-énekesnő néhány évvel ezelőtt Open Book című önéletrajzi kötetében már őszintén írt róla, hogy kislányként molesztálták, és azt is vállalta, hogy nem volt hűséges korábbi férjéhez, Nick Lachey-hoz, akivel 2006-ban végül szakítottak. Simpson most újra kitárulkozott, és új kötettel jelentkezik. A Movie Star: They Always Say They’re Single című könyvében ezúttal egy titokzatos románcról ír, ami még bőven akkor kezdődött, amikor együtt volt az előző férjével. 

Ki lehet a Movie Star?

„Minden úgy indult, hogy Nick-el egy teljes nyarat külön töltöttünk. Már csak öt nap volt hátra, míg újra láthatjuk egymást. Ekkor részt vettem a 2001-es MTV VMA after partiján, ahol megláttam őt” – az sajnos nem derül ki, hogy pontosan kiről van szó, mert Simpson mindvégig Movie Starként emlegeti a titokzatos férfit. „Szinte levetkőztetett a szemével” – emlékszik vissza az énekesnő, aki aznap este megkapta titkos hódolója telefonszámát, ám egy jó darabig a hírét sem hallotta.

Különlegesnek érezte magát mellette

Ahogy az lenni szokott, később mégis összefutottak, és a Movie Star felajánlotta, hogy dolgozzanak együtt egy közös számon. Erre végül nem került sor, Simpson pedig feleségül ment Lachey-hez. Miután a pár 2006-ban szakított, az énekesnő producere azzal állt elé, hogy ismer egy férfit, aki évek óta róla álmodozik.  Simpson kíváncsi lett, a producer pedig összehozott nekik egy találkozót a Beverly Hills Hotelben. Itt elcsattant az első csók, de a randevúnak gyorsan vége lett, mert a Movie Star egy díjátadóra sietett. „A díjátadó alatt végig üzeneteket nekem” – áll a könyvben. „Hatalmas esemény volt, ezért még különlegesebbnek éreztem magam, hogy csak velem van elfoglalva, miközben épp Hollywood leggyönyörűbb női veszik körül.” És itt jön a csavar a történetben. „Valójában két gyönyörű nő volt az életében: én és a barátnője. Később láttam róluk egy közös fotót, amin a vörös szőnyegen pózolnak.” Simpson nem akarta felvállalni a harmadik fél szerepét, de a Movie Star bizonygatta, hogy a fotó csak megtévesztés, valójában már szakított a barátnőjével, de ezt még nem akarta nyilvánosságra hozni.

Simpson a tűzlépcsőn osont fel a férfi szobájába

A Movie Star kitartó volt, és továbbra is üzengetett Simpsonnak. Megkérte, hogy kísérje el a forgatásra, ahová azonban két külön autóval érkeztek, sőt külön hotelszobát kértek. A szobáik olyan távol voltak egymástól, amennyire csak lehetett, Simpson pedig a tűzlépcsőn osont fel a férfi szobájába. Hamarosan ismét kipukkadt a lufi. Az énekesnő rájött, hogy a titkos hódolója valójában rejtegeti a barátnője elől. Simpson leírja, hogy szerencsére a csóknál több soha nem történt köztük, ő pedig véget vetett a románcnak. „Úgy éreztem valahogy felül kell kerekednem, és kell valamiféle emlék az egészről. Elvittem a párnahuzatot, amin aludt. Lehet, hogy ez ijesztő és furcsa, de így azt üzenhettem neki: jó móka volt, és már egy emlékem is van róla.”

Forrás: CNN

Nyitókép: Michael Stewart/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: