Jó hír a The Beatles rajongóknak: online koncertre készül a zenekar két élő tagja, Ringo Starr és Sir Paul McCartney

A fellépésre az együttes egykori dobosának 80. születésnapján kerül sor, méghozzá jótékonysági céllal.

A koronavírus-járvány miatt minden tömegrendezvényt törölni kellett, így a zenészek hónapok óta virtuális fellépésekkel kedveskednek a rajongóiknak világszerte. Lady Gaga például több mint 100 sztárral fogott össze, hogy megrendezzék a „One World: Together At Home” nevű jótékonysági rendezvényt, mellyel az Egészségügyi Világszervezetet támogatták. Most pedig Anglia egyik legsikeresebb együttese, azaz a The Beatles két tagja jelentette be, hogy újra összeállnak egy koncert erejéig. A zenekar népszerűsége máig töretlen: olyan ikonikus dalokat köszönhetünk nekik, mint a „Yesterday”, a „Hey Jude” vagy a „Here Comes the Sun”.

Fotó: Instagram/@ringostarrmusic

Ringo Starr július 7-én ünnepli a 80. születésnapját és ebből a jeles alkalomból műsort szervez az interneten több híresség, például Sir Paul McCartney közreműködésével. Az esemény a „Big Birthday Show”, vagyis a Nagy Születésnapi Show címet kapta, és a YouTube fogja majd sugározni. „Imádom a születésnapokat. Idén egy kicsit más lesz”mondta Ringo, aki Paul mellett olyan sztárokat hívott meg vendégként, mint Sheryl Crow, Gary Clark, Jr., Sheila E. vagy Ben Harper. A világhírű zenész a virtuális buliból befolyt összeget jótékonysági célokra ajánlja majd fel a The David Lynch Foundationnek, a Black Lives Matter Global Networknek, a MusiCaresnek és a WaterAidnek.

A The Beatles egykori dobosa egyébként a nyolcadik X-hez közelítve is rendkívül jó formában van és bizony jó pár évet letagadhatna. „Brokkolit mindenhez és áfonyát reggelire” – árulta el titkát egy interjúban.

Forrás: Dailymail
Nyitókép: Hulton Archive/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: