Jó hírünk van az illatok szerelmeseinek: megnyílt a 7scents.hu!

Egyedi mediterrán illatok közül szemezgethetünk a nemrég indult webshopban

Téged is megbabonáznak az illatok? Szezonálisan váltogatod a parfümjeidet, az otthonodban pedig imádsz illóolajokat párologtatni? Ha ráadásként még a mediterrán régiókért is odáig vagy, akkor mindenképp látogass el a 7scents.hu oldalra!

Felkaptuk a fejünket, amikor néhány nappal ezelőtt szembejött velünk Pozsgai Ákos egészen egyedi weboldala, a 7scents.hu. Az oldal egy egészen új színt visz a magyar illatpiacra, hiszen csupa olyan kézműves és prémium kategóriás kozmetikummal és illatosítókkal találkozhatunk a webshopban, amely a mediterrán régiókból, francia, olasz és portugál területekről származnak. 

A korábban sikeres marketingszakemberként tevékenykedő tulajdonos a webshop bemutatkozó rovatában írt arról, mi késztette arra, hogy a jövőben luxus minőségű illatfelhők értékesítésével foglalkozzon. Szeretett volna kilépni a komfortzónájából, ezért úgy döntött, utazgatni kezd. Útjai során betekintést nyert más kultúrákba, elhagyta a klasszikus túraösvényeket, és igyekezett a legapróbb dolgokat is megfigyelni és átélni. Az így szerzett élményekből, emlékezetes hangokból, színekből és nem utolsósorban illatokból jött a 7scents.hu gondolata, mint a nyitottság, a felfedezés és a játék ünneplése.

Exkluzív illatmárkák egy helyen

A 7scents.hu webshopon belül több mint hatszáz különleges kozmetikum közül válogathatunk, a testápoló termékeken kívül, az otthoni térillatosítás is nagy hangsúlyt kap: különféle parfümgyufák, illatcsempék, illatkavicsok, sőt, még fiókillatosító papírokat is rendelhetünk az oldalról.

rose et marius illatcsempe
Rose et Marius korzikai táj illatcsempe, www.7scents.hu 12 990 Ft

Az ismert gyógynövényes illatfelhőktől, a forró Afrikát idéző bukékon át, az eleganciát sugalló nyugat-európai illatokig itt tényleg mindent megtalálunk. Az Ajándékok rovat alatt pedig gondosan összeválogatott, különleges piperecsomagokat is vásárolhatunk a szeretteinknek. Mindezeket meglehetősen jutányos áron szerezhetjük be, sőt 6000 Ft feletti vásárlás esetén még ajándék terméket is választhatunk.

Te kit lepnél meg az egyedi mediterrán illatfelhőkkel?

Nyitókép: www.7scents.hu

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: