Fantasztikus hírünk van a Jóbarátok-fanoknak: a sorozat sztárjai különleges kollekcióval jelentkeztek

Jennifer Aniston, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matthew Perry és Matt LeBlanc az Instagramon mutatták meg a rajongóiknak azokat a merchandise termékeket, melyeket a sitcom első három évada ihletett.

Alig pár hónappal azután, hogy megjelent a Jóbarátok szívmelengető reunion adása (amit egyébként Emmy-díjra is jelöltek később), a sorozat hat sztárja Jennifer Aniston, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matthew Perry és Matt LeBlanc máris újabb meglepetéssel készültek a rajongóiknak. A szereplők ugyanis bejelentették, hogy piacra dobják a korlátozott számban elérhető kollekciójukat, melyeket a kedvenc pillanataik ihlettek a sitcom első három évadából.

A kínálatban pólókat, pulóvereket, baseballsapkákat és kávésbögrét is találhatsz, melyeket ikonikus feliratok (és ehhez kapcsolódó belsős poénok) díszítenek. És persze nem más promózza ezeket a menő Jóbarátok merchandise termékeket, mint maguk a színészek, akik gyorsan magukra is kaptak egy-egy felsőt, hogy megmutathassák azokat az Instagram-követőiknek. (Kivéve a Joeyt alakító Matt LeBlanc-ot, aki inkább egy bögrét mutatott meg a karaktere egyik legnépszerűbb beszólásával díszítve.)

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Matt LeBlanc (@mleblanc) által megosztott bejegyzés

A Jóbarátok sztárjai egyébként kijelentették, hogy a bevételük 50 százalékát egy olyan jótékonysági szervezetnek ajánlják fel mindannyian, amelynek munkássága közel áll a szívükhöz. Jennifer például egy olyan alapítványt választott, mely a koronavírus által érintett közösségeknek és személyeknek nyújt orvosi segítséget és mentális egészségügyi ellátást. Ja, és a színésznő végre egyértelművé tette, mit gondol Rachel és Ross legnagyobb félreértéséről. „Csak, hogy tisztázzuk… NAGYON nem voltunk szakításban” – írta a képe alá, amin egy „We Were SO Not on a Break” feliratú sapkát viselt.

A sorozatbeli szerelmét életre keltő David Schwimmer pedig egy „Rákok” szóval díszített pólót vett fel, amin a kettőjük legromantikusabb jelenete látható. A két színész egyébként a reunion adásban elárulta, a valóságban is vonzódtak egymáshoz a forgatások elején, de valahogy sosem volt megfelelő az időzítés kettőjüknek. De azért ígyis ők lettek a sitcom álompárja és persze az is látszik, mennyire szeretik egymást még ma is (barátként).

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

David Schwimmer (@_schwim_) által megosztott bejegyzés

Lisa Kudrow azonban nem ért egyet Jenniferrel, ő a Ross és Rachel szakítottak csapatot erősíti a pólója alapján…

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lisa Kudrow (@lisakudrow) által megosztott bejegyzés

Ezek után már nem maradt más hátra, mint hogy csekkold a Jóbarátok-kollekciót! És ha szeretnél egyet beszerezni ezekből a darabokból, akkor siess! Állítólag csak egy hónapig lesz lehetősége a vásárlásra a fanoknak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Matthew Perry (@mattyperry4) által megosztott bejegyzés

Forrás: Marie Claire/PopSugar
Nyitókép: NBC/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: