Breaking: Kiderült, mikor kerül adásba a Jóbarátok reunion epizód, és az is, kik lesznek a sztárvendégei

Még van időd újranézni az utolsó néhány részt, bár szinte biztos, hogy fejből tudod mindet!

Nem szeretnénk túlzásokba esni, de mégis azt mondjuk, megérkezett a 2021-es év egyik legjobb híre! Zsebkendőket előkészíteni, mert biztosan nagyon megható lesz újra együtt látni a csapatot!

Szinte hihetetlen, de közel másfél évnyi várakozás után végre adásba kerül a Jóbarátok különkiadása. A „The one where they get back together” (A rész, amikor újra összegyűltek) címet viselő reunion epizódot május 27-én vetítik le az HBO Maxon és már az sem titok, hogy Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer mellett több sztár is feltűnik majd a képernyőn.

A Ben Winston által rendezett Friends: The Reunion forgatókönyv nélkül készült el, és olyan vendégek csatlakoztak a 6 jóbaráthoz, mint David Beckham, Justin Bieber, a BTS zenekar, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin (Mr. Heckles), Mindy Kaling, Thomas Lennon (Joey kézikertestvére), Christina Pickles (Judy Geller), Tom Selleck (Richard Burke), James Michael Tyler (Günther), Maggie Wheeler (Janice), Reese Witherspoon (Rachel húgát, Jill Greent alakította) vagy Malala Yousafzai, Nobel-békedíjas emberjogi aktivista. Szóval nem is lehet kérdéses, hogy sok meglepetésre számíthatunk!

Addig is, hogy ráhangolódj a nagy napra, hallgasd meg a Jóbarátok főcímdalát a Margaret Island feldolgozásában!

Forrás: People
Nyitókép: NBC/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: