Lisa Kudrow elárulta, mikor forgatják le a Jóbarátok új epizódját

Sőt, a Phoebe Buffayt alakító színésznő még azt is kikotyogta egy interjújában, hogy ő már rögzített is egy apróságot a várva várt különleges epizódhoz. Lehet, hogy sok-sok év után végre újra meghallgathatjuk majd előadásában a Büdös macskát?

Sok-sok évnyi reménykedés után 2020-ban végre valóra vált a Jóbarátok rajongók álma, hiszen a sorozat sztárjai, azaz Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc, Matthew Perry és Lisa Kudrow februárban bejelentették, hogy egy különleges, forgatókönyv nélküli epizód kedvéért újra összeállnak. Azt azonban kiemelték, hogy nem fogják folytatni a sitcom történetét és nem bújnak bele újra a 6 jóbarát bőrébe, hanem egyszerűen csak beszélgetni fognak arról, mi történt velük 2004 óta, amikor búcsút intettek a szériának.


A koronavírus-járvány sajnos felülírta a terveiket, ezért a Jóbarátok reuniont el kellett halasztanik bizonytalan időre. A Chandlert alakító Matthew Perry tavaly novemberben megnyugtatta a fanokat, hogy továbbra is készülnek a találkozóra, amit 2021 márciusában szeretnének megtartani. És mivel a dátum egyre közelít, szinte borítékolható, hogy egyre többször hallunk majd a Jóbarátok színészei felől… Lisa Kudrow, azaz Phobe megformálója például már el is kotyogott néhány részletet a folytatásról egy januári interjújában. „Tavasszal fogjuk leforgatni. Tavasz elején” – árulta el a színésznő. (Ha vérbeli rajongó vagy, most éppen azt ismételgeted, „Ó, te jó ég!” Janice hangján. Hiszen az említett dátumig csak hetek vannak hátra…)

„Én már fel is vettem valamit előre. Szóval mindenképpen megcsináljuk, mert én már egy apróságot rögzítettem” – nyilatkozta, és újra hangsúlyozta, hogy nem egy reboot készül. „Nincs megírva. Nem fogjuk a karaktereinket megszemélyesíteni. Csak mi leszünk, összeülünk, amire már nagyon rég nem került sor. Mások előtt pláne nem. – mondta. A Jóbarátok női sztárjai egyébként gyakran összefutnak (különösen Jennifer és Courteney, akik köztudottan legjobb barátnők a valóságban is), ám olyat valóban ritkán lehetett látni az utóbbi években, hogy mind a hatan együtt lettek volna.

Amikor mégis sikerült összehozniuk egy meetinget, azonnal le is fagyasztották az Instagramot. Jen ugyanis egy közös szelfivel regisztrált a platformra, és ezzel a fotóval sikerült leállítania a szervert, olyan sokan szerették volna látni a sorozat-történelembe illő fotót. Courtney egyébként azt mesélte erről a vacsoráról, hogy elképesztően szórakoztató volt és nagyon sokat nevettek, éppen ezért várja, hogy végre mind a hatan újra ugyanabban a szobában ülhessenek.

Forrás: E! News
Nyitókép: NBC/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: